Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2009 Φοβερη δουλεια, περιμενω να τον απολαυσω και ακουστικα! I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2009 αχ αυτο το κρεμ τολεξ με την καφετι σιτα απλα αψογο αποτελεσμα αν ο ανθρωπος εχει μερακι και παλι μπραβο και απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2009 Τσεκαρε τα Brass Bushing Adaptor στη μεση περιπου της σελιδας! Θα τα βρεις και αλλου... Κυκλοφορουν τετοια adaptors. Ειχα παρει μια φορα αλουμινενια με 30 λεπτα το ενα και κανουν μια χαρα τη δουλεια τους χωρις να καταστρεφουν τα ποτς. Θα ηθελα πολυ να δω τον Twin σου με Cream Knobs.... :D ....θα εχει και πιο vintage ηχο! ;D τα ξερω γιατι εχω ηδη στα ποτενσιομετρα της 335 μου, οπου οντας split shaft εγω τους εβαλα set-screw κουμπια. Ε αν τα παρω απο Banzai θα βγει κανα 40αρι με σιππινγ (εχω ηδη αλλα 2, θελω αλλα 9), συν τα adapters... αααααχχ... τωρα που τον βλεπω σαν να μου τα ζηταει... θα δειξει... (emoticon σχετικο με ψησιμο εχει?) ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 [poll] να παρω κουμπια ή ενα καλο μικροφωνο για να τον γραφω? [/poll] ;D ξερω... και τα δυο wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 ... ενα καλο μικροφωνο για να τον γραφω? Shure SM57 ή Sennheiser e606 ? στο dv εχει το SM57 με βαση και καλωδιο και shipping 130κατι. λετε? wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Με το Sennheiser γλυτωνεις τα εξοδα της βασης. Θα τσιμπησω και εγω ενα, μου το ειχε προτεινει και ο Sf παλιοτερα και μια φορα που το χρησιμοποιησα σε ενα jam με βολεψε μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Με το Sennheiser γλυτωνεις τα εξοδα της βασης. Θα τσιμπησω και εγω ενα, μου το ειχε προτεινει και ο Sf παλιοτερα και μια φορα που το χρησιμοποιησα σε ενα jam με βολεψε μια χαρα. γιατι γλιτωνω τη βαση? επειδη ειναι φτιαγμενο και καλα για να καθεται πανω στον ενισχυτη? για πες... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 γιατι γλιτωνω τη βαση? επειδη ειναι φτιαγμενο και καλα για να καθεται πανω στον ενισχυτη? για πες... ΝΑΙ ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Σιγουρα θετικο αυτο... στο dv εχει το SM57 μα βαση και καλωδιο και shipping €135,69 και το e606 σκετο με shipping στα €121,19. Η διαφορα ειναι μικρη. Απο πλευρας ποιοτητας/αποτελεσματικοτητας ποιο ειναι προτιμητεο? Αν κρεμασω το e606 οπως ο SF στο κεντρο θα πεφτει εκτος κονων, ενω αλλιως θα "πιανει" μονο το ενα ή το αλλο μεγαφωνο... :-\ Μηπως το εν λογω με την εν λογω μεθοδο προτιμαται για καμπινες με ενα μεγαφωνο? ::) ??? :-[ wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2009 Μα γιατι να το κρεμασεις στο κεντρο? Κρεμασε το ετσι ωστε να βρισκεται ακριβως στο σημειο που θες, ακριβως πανω στον κωνο, off axis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση