Προς το περιεχόμενο

Street spirit (διασκευή)

gkou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η φωνή είναι πολύ καλή αλλά είχε  μια δυσκολία στα χαμηλά, ήταν πιο χαμηλά από όσο θα ήθελες ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο

η έλλειψη συντονισμού καταφανής μεταξύ ντραμς και κιθάρας

το σόλο δεν με ενόχλησε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η φωνή όντως είναι καλή για αρχή, δηλαδή το υλικό το έχεις. Πρέπει όμως σίγουρα να το δουλέψεις πολύ ακόμα. Το καλό είναι ότι τραγουδάς σχετικά σωστά, δηλαδή δε ΦΩΝΑΖΕΙΣ για να πας σε πιο ψηλές νότες. Σίγουρα όμως ακούγεται ότι είσαι στην αρχή. Έχεις όμως το υλικό για να συνεχίσεις, οπότε.... ξεκίνα άφοβα τη δουλειά! ;)

Κι εμένα μου άρεσε τόσο η χροιά σου, όσο και το γεγονός ότι δε φαλτσάρεις, αλλά θα συμφωνήσω με όλα όσα έγραψε ο Harilatron σχετικά με το πρόβλημα στο χρόνο.

Σε κάποια σημεία είναι ενοχλητικά εκτός χρόνου, ενώ σε άλλα όχι τόσο πολύ.

Επίσης συμφωνώ ότι ήθελε λίγο παραπάνω "τσαμπουκά" στην ερμηνεία.

Αν είναι από τις πρώτες σου ηχογραφήσεις βέβαια, αυτή η...διστακτικότητα είναι κατανοητή.

Το έχεις όμως ;) Συνέχισε... :)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Παιδιά, αυτό που μου αρέσει πολύ με εσάς είναι που δε το παίζετε αυθεντίες και δεν κατακρίνετε με σκληρά λόγια απλές ερασιτεχνικές προσπάθειες, όπως γίνεται αλλού...

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους, μέσα από την καρδιά μου...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου