Προς το περιεχόμενο

Δίλλημα για ενισχυτή: Fender Hot Rod deluxe ή Peavey Classic 30?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αν ειναι Peavey δεν θα χρειαστει μια και δεν χαλαει... :)

και παλι για να ανησυχει καποιος αν του...χαλασει το Pcb στον SOLDANO,RIVERA,BOOGIE,BOGNER,MARSHALL κτλ. του και αν ειναι...το ιδιο...reliable με ενα   ptp θα πρεπει να κανει τουλαχιστον 2 παγκοσμιες τουρνε το χρονο... ;D ;D  

Αυτο να λεγεται.... συμφωνω απολυτα...

Στην τελικη ο αγοραστης θα εχει το προβλημα? Ο τεχνικος που θα τον επισκευασει! ;D

...coming soon  ;)

Περιμενουμε alderbody! ...το πηρες το μικροφωνο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην τελικη ο αγοραστης θα εχει το προβλημα? Ο τεχνικος που θα τον επισκευασει!

ακριβως παντως σε εναν αλλο PV CL 50 που καηκε ..ολοσχερως ( ο ιδιοκτητης του εχυσε εν ωρα live μια...ποτηρα μπυρα....ναααα με το συμπαθειο μεσα του ;D ;D) η ολοκληρωτικη αλλαγη πλακεττας κοστησε 70 ευρω...(big deal... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

μια φορα μαλιστα τον ειχα αφησει ΑΝΑΜΕΝΟ για 1 εβδομαδα συνεχεια σε ενα κλαμπ διπλα σε μια..... παραλια σε ενα νησι .. ;D ;D μια και παιζαμε καθε Παρασκευη εκει και ξεχασα να τον κλεισω οταν κατεβηκαμε απο τη σκηνη...)

άλλο ένα επιχείρημα ενάντια στη χρησιμότητα του standby switch ;D

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

μπα ,ουτε στο stand by δεν τον ειχα βαλει (δεν το χρησιμοποιω ποτε μεταξυ των διαλλειματων γιατι φθειρει τον ενισχυτη,μονο οταν τον αναβω το χρησιμοποιω & φυσικα οταν ερθει η ωρα να τον κλεισω κλεινω κατευθειαν το οn/off)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator

Με ενδιαφέρει αυτή η τιμή. Από που αν επιτρέπεται; Τι μεγάφωνο φοράει ο δικός σου;

Ο δικός μου είναι ένας USA (με ομορφότερη κατά τη γνώμη "πρόσοψη" από τον καινούριο). Φοράει ένα eminence governor (κάπου πρέπει να έχω και το original) και τον βρήκα από αγγελία στο noiz. Παίζει μια χαρά (ήθελε λάμπες).

Αν δεν βιάζεσαι να αγοράσεις ενισχυτή, μπορείς απλά να έχεις το νου σου σε διάφορες αγγελίες και σίγουρα θα βρεις καλύτερη λύση από το να δώσεις 900 ευρώ για τον peavey classic 50.

Ο δικός μου είναι ένας USA (με ομορφότερη κατά τη γνώμη "πρόσοψη" από τον καινούριο). Φοράει ένα eminence governor (κάπου πρέπει να έχω και το original) και τον βρήκα από αγγελία στο noiz. Παίζει μια χαρά (ήθελε λάμπες).

Αν δεν βιάζεσαι να αγοράσεις ενισχυτή, μπορείς απλά να έχεις το νου σου σε διάφορες αγγελίες και σίγουρα θα βρεις καλύτερη λύση από το να δώσεις 900 ευρώ για τον peavey classic 50.

Εχω ακριβώς το ίδιο μηχάνημα (tweed) ,νομίζω 8 ετών περίπου ,τον απέκτησα με τον ίδιο τρόπο ,φοράει το μαμίσιο ηχείο (..tonker σου'ρχομαι )και σκίζει....

Ο classic 50 είναι φανταστικός αλλά πολύ ακριβός για την ώρα...Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα στα αυτιά μου παρά τα 2 12ρια..

. ο 30ης κάνει μιά χαρά τη δουλειά του ...

Σημ:Σήμερα του γνώρισα μία Greco Les Paul 80s και τα λέγανε κανα 2ωρο τα μωρά μου... ;D

Ταιριάξανε αμέσως και δεν σταμάτησαν να παίζουν ούτε λεπτό , σα τα μικρά παιδιά...είναι ένα υπέροχο ζευγάρι πλέον...Τη βλέπω τη Strat να τρώει σκόνη...

Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά.....

μπα ,ουτε στο stand by δεν τον ειχα βαλει (δεν το χρησιμοποιω ποτε μεταξυ των διαλλειματων γιατι φθειρει τον ενισχυτη,μονο οταν τον αναβω το χρησιμοποιω & φυσικα οταν ερθει η ωρα να τον κλεισω κλεινω κατευθειαν το οn/off)

αυτό ακριβώς εννούσα, τι χρειάζεται το σταντ μπάι όταν μπορείς απλά να μην τον κλέινεις ποτέ  ;D

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου