thanasis b Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 πολυ ωραιο ! :) περιμενα να σκασει ενα σαξοφωνο ομως!!χεχε ειδικα μετα το 3.00 μου αρεσε παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2009 Φιλε μου εξαιρετικό! συμφωνώ και επαυξάνω με τους υπόλοιπους! Επειδη δεν καταλαβα καλα τα τύμπανα ειναι backing trucks? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2009 Μπραβο φιλε Kguitar, παρα πολυ καλο. :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2009 Ωραίο Kguitar... ;D ;D ;D Μου άρεσε! Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω παιδια :) Nasokosm τα τυμπανα ειναι τα addictive drumms (vst) με καποια ετοιμα patterns και καποια πειραγμενα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση