Nestoras Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Μάλλον η καλύτερη προσπάθειά σου μέχρι τώρα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 πολυ καλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggsaxman Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Συνεπες,σφιχτο,μελωδικο και...SRV ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω nestora, dimi kai gg :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 πολυ ενδιαφερουσα κ ομορφη συνθεση αλλα κ πολυ ωραιο παιξιμο! το ακουω συνεχεια! το μονο που θα θελα θα ηταν η κιθαρα να ηταν λιγοτερη μουντη αλλα γουστα ειναι αυτα! ;D θα το στειλω κ σε φιλους μου δεν σε πειραζει ε? ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 το μονο που θα θελα θα ηταν η κιθαρα να ηταν λιγοτερη μουντη αλλα γουστα ειναι αυτα! ;D Αϊ αμ ιν δε μουντ τελευταια ;D θα το στειλω κ σε φιλους μου δεν σε πειραζει ε? ;D No problem. Ιτ ιζ σέϊφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vit_hot Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 το ξερεις οτι εισαι ο αγαπημενος μου κιθαριστας..? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Πολύ καλό... Άστα κατά μέρος τα backing tracks !!... ;D Μόνο δικά σου να ανεβάζεις ν'ακούμε!... :) (Αυτό το startup kit απο το xln addictive πάντως, κάνει μπάμ απο χιλιόμετρα!!... ;D)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 το ξερεις οτι εισαι ο αγαπημενος μου κιθαριστας..? :) Tιμη μου να το λεει ενας μεγας παικτης ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Πολύ καλό... Άστα κατά μέρος τα backing tracks !!... ;D Μόνο δικά σου να ανεβάζεις ν'ακούμε!... :) (Αυτό το startup kit απο το xln addictive πάντως, κάνει μπάμ απο χιλιόμετρα!!... ;D)... Eυχαριστω. Oσο για τα drums εχω μια αδυναμια στο να γραφω δικα μου μερη. Kανω πολλα φαουλ. Aς ειναι καλα τα addictive ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση