Nestoras Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Μάλλον η καλύτερη προσπάθειά σου μέχρι τώρα. InfluenSir!
ggsaxman Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Συνεπες,σφιχτο,μελωδικο και...SRV ;)
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 πολυ ενδιαφερουσα κ ομορφη συνθεση αλλα κ πολυ ωραιο παιξιμο! το ακουω συνεχεια! το μονο που θα θελα θα ηταν η κιθαρα να ηταν λιγοτερη μουντη αλλα γουστα ειναι αυτα! ;D θα το στειλω κ σε φιλους μου δεν σε πειραζει ε? ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
kguitar Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 το μονο που θα θελα θα ηταν η κιθαρα να ηταν λιγοτερη μουντη αλλα γουστα ειναι αυτα! ;D Αϊ αμ ιν δε μουντ τελευταια ;D θα το στειλω κ σε φιλους μου δεν σε πειραζει ε? ;D No problem. Ιτ ιζ σέϊφ
vit_hot Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 το ξερεις οτι εισαι ο αγαπημενος μου κιθαριστας..? :)
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Πολύ καλό... Άστα κατά μέρος τα backing tracks !!... ;D Μόνο δικά σου να ανεβάζεις ν'ακούμε!... :) (Αυτό το startup kit απο το xln addictive πάντως, κάνει μπάμ απο χιλιόμετρα!!... ;D)...
kguitar Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 το ξερεις οτι εισαι ο αγαπημενος μου κιθαριστας..? :) Tιμη μου να το λεει ενας μεγας παικτης ;)
kguitar Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Πολύ καλό... Άστα κατά μέρος τα backing tracks !!... ;D Μόνο δικά σου να ανεβάζεις ν'ακούμε!... :) (Αυτό το startup kit απο το xln addictive πάντως, κάνει μπάμ απο χιλιόμετρα!!... ;D)... Eυχαριστω. Oσο για τα drums εχω μια αδυναμια στο να γραφω δικα μου μερη. Kανω πολλα φαουλ. Aς ειναι καλα τα addictive ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση