kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Aυτή δεν μου επιτρέπεται να πω τι είναι, κινδυνεύω από υποκαρμισμό. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Κώστα μή!. Η κοπέλα με την κιθάρα στη photo που παρέθεσε ο Μάκης ονομάζεται Trisha Lurie και πρέπει να παραδεχθούμε ότι έχει γίνει πάρα πολύ προσεκτική δουλειά στο με το inlay στο μπράτσο της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Σας τρώει ο κώλος σας για θέμα με δροσερά κορίτσα και καυτές κιθάρες κωλόπαιδα. Αλλά δεν θα ενδώσω. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Το θέμα πάντα, είναι να ενδώσουν αυτά............ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Το θέμα πάντα, είναι να ενδώσουν αυτά............ Μόνο σε long scale παίχτες ενδίδουν τα κορίτσα. ΡΕ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Σαφως παιζει πολυ σημαντικο ρολο τοσο το σχημα οσο και το χρωμα. Επειδη και εγω ειμαι συντηρητικος στα εγχορδα, ειδικα για την ηλικια μου, προσπαθω να αναγκασω τα γουστα μου να 'ανοιξουν' μεσω πειραματων... http://www.noiz.gr/index.php?action=mgallery;sa=item;id=191 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση