alderbody Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 [offtopic] btw, αν γινοταν ...εκλογες για αναδειξη νεων Gate Keepers εγω θα ψηφιζα τον TGL ;) [/offtopic] wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Μην το λες, έχεις παίξει Hello Kitty Strat με διπλό EMG 81 κάτω; :D εγω δεν σε εβρισα! :P ιδικα αυτο με το EMG ειναι προσβολη! χαχαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 εξάλλου ο κιθαρίστας έχει πέντε αισθήσεις, όχι μία, μακάρι η κιθάρα να μύριζε ωραία ::) To μπασάκι μου που ήρθε από το μαγαζάκι του Αμερικάνου, ακόμα μυρίζει ξύλο και βερνίκια δεν θα επαιζα ποτε με ροζ κιθαρα οσο ωραιο ηχο κ να ειχε :P Το ίδιο είχα πει και εγώ πριν λίγα χρόνια για ένα ροζομώβ Jazz Bass Special MIJ medium scale και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου....... Παρεπιπτόντως ροζ πουκάμισο φοράω σήμερα. Συμφωνώ με τον Jasse. Δεν είμαι κιθαρίστας, γρατσουνιστής είμαι αλλά οι κιθάρες ασκούν μια γοητεία επάνω μου και ως εκ τούτου διεγείρουν τις αισθήσεις, της οράσεως αρχομένης. Δηλαδή κάνει κανείς καμάκι σε κοπέλα που θεωρεί άσχημη με την προοπτική της καλής προσωπικότητας; Αλλο η μακροχρόνια σχέση. Εκεί είναι πολλοί οι παράγοντες και το ζύγι των κριτηρίων αλλάζει. Και για να καταλήξω. Με την προϋπόθεση money & logic is no object α) Πρώτα τη βλέπω. Αν με τρελλαίνει την αρπάζω. β) Την περιεργάζομαι να δω τι έχει και τι κρύβει γ) Την γρατσουνάω ακουστικά να δω πως ακούγεται. Αν δεν ακούγεται καλά, ευελπιστώ για το (δ) αλλιώς προχωρώ στο (δ) ;D δ) Βάζω τις ζεσταμένες λαμπίτσες σκέτες χωρίς σάλτσα να την ακούσουμε. Παίζω καθιστός και όρθιος. Αν με χαλάει πολύ, ε τότε ας πάει στο καλό. Αν κάθεται καλά αλλά με στεναχωρεί ηχητικά κοιτάζω το (α). Αν συνεχίσει να με τρελλαίνει, αλλίμονο, και κατσαβίδια και κολλητήρια έχουμε στο σπίτι, "έλα μωρε ξύλα είναι όλα", "με ένα ζευγάρι μαγνήτες, κλειδιά, καβαλλάρη και χορδές θα τις πατάει ούλες". ε) Αν με όλα τα φτιασίδια από καιρό δεν i) Δεν την έχω βελτιώσει ii) δεν την έχω συνηθίσει και iii) δεν την αντέχω............ αγγελία ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Όσο πιό ωραίο σχήμα, τόσο πιό καλό ήχο βγάζει το 'ργαλείο. Καμία στραβοκάστερ δεν συγκρίνεται π.χ. με την Αυτοκράτειρα: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Όσο πιό ωραίο σχήμα, τόσο πιό καλό ήχο βγάζει το πράμα. Καμία στραβοκάστερ δεν συγκρίνεται π.χ. με την Αυτοκράτειρα: :D ;D :D ;D Να σαι καλά βρε Κώστα Είναι και δύσκολη η σημερινή μέρα (βάλε και το μη κάπνισμα) Όαση γέλιου είσαι....... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Λυχνίας σβησθείσης... Νόμιζα ότι το θρεντ ήταν για κανα λαμπάτο ενισχυτή που χάλασε και δε φέγγουν οι λυχνίες :D Επί του θέματος, μου άρεσε πολύ που έβαλα μαύρο pickguard στη strat μου. Έφυγε η πλαστικίλα. και μου αρέσει πιο πολύ και από μακριά και από κοντά. "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Εννοειται πως η εμφανιση μιας κιθαρας παιζει τεραστιο ρολο στην ψυχολογια του παιχτη! Αν δε σε φτιαχνει τι να την κανεις? Και ναι, την βρισκω με την λευκη στρατ μου!!! Αυτο που παρατηρω στις συγχρονες κιθαρες (και με λυπει βαθυτατα γιατι εχω μια απο δαυτες :P) ειναι οτι δεν υπαρχει καμια αισθητικη πινελια στο μοναδικό μερος του οργανου που βλεπει μονο ο κιθαριστας - στο πισω μερος του headstock. Οι περισσοτερες κιθαρες πλεον ειναι επιπεδες σαν τηγανια και γενικοτερα αδιαφορες στο συγκεκριμενο σημειο. Βλεπεις ομως την τελε με τα ρουταρισματα της, βλεπεις τις 50's strat με την ομαλη μεταβαση απο το μπρατσο στο headstock και τις χαιρεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Εγώ! ;D αυτό πάντως ταυρΑΚΙ δεν είναι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Έχω έναν καλό φίλο (και συνφορουμίτη) που υποστηρίζει ότι, από την στιγμή που δεν βλέπει την κιθάρα του την ώρα που παίζει, δεν έχει σημασία γι'αυτόν το χρώμα, κλπ. Παραδέχεται ωστόσο ότι το σχήμα (σώματος, μπράτσου) παίζει αναμφισβήτητο ρόλο, όπως και η αίσθηση/ζύγισμα. Αν αυτος ο φιλος σου δεν βλεπει την/τις κιθάρα/ες του ουτε οταν δεν παιζει και γενικά βλεπει τα οργανα καθαρά ως μέσο ("αψυχα" αντικείμενα που απλα κανουν την "βρωμοδουλεια" δηλαδη, εργαλεια ή οπως αλλιως θελεις παρτο) για να εκφραζεται μεσω της μουσικής (λολ, δηλαδη μιλαμε για τελειως ξενερωτο ατομο) τοτε δώσε του χαιρετίσματα απο το alter ego του... ;) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Η εμφάνιση και για μένα παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν μου "κάθεται" να παίξω με κάτι που δεν μ'αρέσει, άσχετα αν έχει και τον ιδανικό ήχο για μένα! Επίσης, κάτι ροζ precision/jazz, κάτι πορτοκαλί yamaha και διάφορα τέτοια παρδαλά τα γουστάρω απίστευτα! Poser ρεεεεεεε!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση