mpampis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Γειά σας.. Είναι η πρώτη μου φορά που γραφω στο noiz. Θέλω γνώμες για κάρτες ήχου <200€ που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να συνδέσω τα td-3 μου με προγράμματα όπως το ezdrummer..Καμιά ιδέα;; Το λαπτοπ μου είναι: acer με επεξεργαστή intel core 2 duo 2.0 ghz μνήμη ram 4gb Θύρες: Ethernet, modem, VGA, microphone in, two audio out jacks, four USB ports, 5-in-1 card reader, ExpressCard slot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Γεια σου συνωνόματε και καλώς ήρθες στο φορουμ. Εγω χρησιμοποιω την m-audio fast track pro και τριγγάρω απο td-12 τρέχοντας το superior drummer 2.0 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Eιναι usb καρτα και το μηχανημα σου φαινεται μια χαρα. Τι vst host χρησιμοποιεις για ezdrummer ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpampis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Φίλτατε συνωνόματε εκτός απο newbie στο φορουμ είμαι newbie και σε αυτά..Δέν χρησιμοποιώ ezdrummer και δεν το εχω αγοράσει καν (ακόμα)..Τί ακριβώς εννοείς;; Παρεπιπτόντως την κάρτα που μου λές την είχα και γώ κατα νού... Είχα δει όμως και την tascam us-122 (ή την 144)...Ποιά η διαφορά τους; Τέλος το ezdrummer λες να είναι καλό ή να αγοράσω κάποιο άλλο πρόγραμμα;Παίζω σε συγκρότημα εντεχνου-ροκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpampis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Μόλις συνειδητοποίησα οτι η m-audio δεν υποστηρίζει usb2.0 ..... Μου φαίνεται οτι η tascam είναι καλύτερη... Μετά σαν πιo ακριβή επιλογή έχω την emu 0404 usb... Γενικότερα αυτές είναι οι κάρτες που καταλήγω οτι θέλω να αγοράσω..Τώρα μένει να με βοηθήσετε στην επιλογή της καλύτερης.. ;D : http://www.thomann.de/gr/search.html?xsid=325b009420fadd5651107d160ff479f5&gk=coaius&kf=on&oa=pra&wgfid1=9496&wgfid2=8729&wgfid3=8730&wgfid4=8731&wgfid5=8732&wgfid6=8838&wgfid7=8734&wgfid8=8839&wgfid9=9497&wgfid10=9501&wgfid11=8733&wgfid12=9498&wgfid13=9499&wgfid14=8735&wgfid15=8736&wgfid16=8737&wgfid17=9500&pc=show&chk80556=on&chk81754=on&chk68973=on&chk82319=on ουπς είναι λίγο μεγάλο λινκ..... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Οσο αφορα τις καρτες η m-audio που εχω τρεχει και σε pc και σε mac με usb.2.0 xωρις προβλημα.Και απο οτι ειδες εχει και πιο πολλες εξοδους.Ρωτα εαν θες και στην αναλογη ενοτητα του φορουμ που εχει πολλους σχετικους. Το ezd δεν το γνωριζω απο ιδια εταιρεια ειναι και τα δυο (toontrack) εχει ενα φορουμ εκει με πολλα θεματα, και εγω τωρα ξεκινησα με το s2.0 δεν ξερω και πολλα αλλα σιγουρα ο ηχος ειναι οτι καλυτερο. http://www.toontrack.com/forum/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpampis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Χμμ...Οκ Θα το ελέγξω.. Για Vst πάντως τί μου προτείνεις; Και εκτός του Vst τι άλλα προγράμματα θα χρειαστώ για να μην έχω latency;; Δεν θέλω να χτυπάω και να ακούω μετα απο κατι δευτερόλεπτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Συμβουλεύω τι να ΜΗΝ αγοράσεις και αυτό είναι οποιαδήποτε κάρτα LEXICON διότι μόνο προβλήματα δημιουργούν... Κάτι σε Μ-AUDIO είναι πιο αξιόπιστο. YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpampis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 @relayer: Εχω κάνει ενα product comparison απο thomann πιο πάνω.. μήπως μπορείς να με συμβουλέψεις από αυτές ποιά να πάρω;; Από διάφορα reviews στο νετ καταληγω και γω στην m-audio παντως...Τώρα από προγράμματα τί θα χρειαστώ;;; Είμαι τελείως noob σε αυτον τον τομέα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpampis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 απλώς προς ενημέρωση σας έχω σvista.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Me τέτοια ram και επεξεργαστικη ισχυ δεν πρεπει να εχεις latency. Aπλα βεβαιωσου οτι η καρτα υποστηριζει asio drivers (που απο οτι ξερω ολες αυτης της κατηγοριας υποστηριζουν) Οσο αφορα vst τι να σου πω εγω χρησιμοποιω garagε band αλλα ψαχνομαι ακομα. Αλλοι προτιμουν protools, αλλοι cubase , αλλοι reaper και παει λεγοντας Noμιζω στο φορουμ της toontrack θα βρεις πιο πολλες απαντησεις Για αρχη μπορεις να κατεβασεις το solo απο το site της toontrack αλλα ειναι μονο για να παιξεις και να ακους οχι για να γραψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση