kguitar Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Καλημερα :) Μετα απο ενα χρονο σχεδον νεκρικης σιγης (ας οψεται η δεσποινις του avatar ;D) ειπα να ξεκινησω σιγα σιγα παλι, πιο εντατικα, το σπορ της κιθαρας. Το κομματι ειναι του Wayne Shorter και τα σχολια σας δεκτα ;) Οριστε και το μπακιν για οποιον ενδιαφερεται http://www.box.net/shared/75u0t17i3b footprints.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Ωραίο, μου άρεσε... ;)...(είναι και κομματάρα...) ...και ωραίο ήχο έχεις φτιάξει... ;) Για πες τίποτα παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Thanks longshadow :) Aπο ηχο τα γνωστα. Κιθαρα bacchus universe strat, ενισχυτης vht super thirty, πεταλια varidrive SIB, tone press barber (compressor) και μικροφωνο sm57 στην profire 610. Προσθεσα και λιγο maximizer στο track της κιθαρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Nice!... ;) Τώρα πρόσεξα όμως οτι είναι mono....γιατί? Κάποιο λάθος στο export? (Επίσης το backing track στα χαμηλά δεν έχει τίποτα...) edit...Το backing μάλλον έχει μιξαριστεί αρκετά σιγά ενω η κιθάρα δυνατά... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2009 Τώρα πρόσεξα όμως οτι είναι mono....γιατί? Κάποιο λάθος στο export? Mαλλον ναι edit...Το backing μάλλον έχει μιξαριστεί αρκετά σιγά ενω η κιθάρα δυνατά... :) Σωστος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 δεν μπορω να σας ακουω γιατι παλι θελω να μελετησω jazz αλλα βαριεμαι :P για ακομα μια φορα τα εσπασες φιλε μου! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Κατσε να μελετησεις, δεν θα το μετανιωσεις ;) Εγω ακομα το προσπαθω και τελειωμο δεν εχει το ατιμο ;D έντιτ: Ευχαριστω ξεχασα να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 γεια σου ρε Κωστα με το κιθαρόνι σου.Μια χαρα ο κυριος σόλος.Το κομμάτι οπως κ πολλα του κυριου σορτερ ειναι πακέτο αλλα το χωσες καλά. Δινω κ γω τα ρέστα μου με ενα παρσιμο προχειρο.Ποτε δεν το χω κοιτάξει το κομμάτι κ ειναι αρκετά δυσκολο στο turnaround. footprints_trig.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Μπράβο παιδιά αρκετά καλή η προσπάθεια αν και η πρώτη ηχογράφηση αμούγεται χαμηλά συνολικά και στη δευτερη ειναι χαμηλα η κιθάρα ! Το συγκεκριμένο κομμάτι το έχω "γράψει" και εγώ και το επισυνάπτω σε πιο αργό tempo. Footprints2.mp3 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2009 Μύρισε το thread ποδαρίλα......... ;D Μπράβο παιδιά. Ωραίες δουλειές. Ο καθένας είχε κάτι διαφορετικό να πεί, είχε άποψη, στο ίδιο κομμάτι. Δεν είμαι ειδήμων του είδους και δεν θα συγκρίνω / υποδείξω. Υπήρχαν σημεία που μου άρεσαν στον καθένα σας. Και πάλι μπράβο. A tutti...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση