Προς το περιεχόμενο

Mαταίωση ημερών του Rockwave 2009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως πήρα 4μερο εισιτήριο μόνο και μόνο γιατί ήθελα να δω από μία μπάντα τις 2 πρώτες μέρες και Monster Magnet και Down (και Motley Crue). Από ότι καταλαβαίνετε λοιπόν οι πιθανότητες αυτά τα συγκροτήματα να υπάρχουν ακόμη και σε ένα μήνα είναι 50-50... Ο tommy lee μπαινοβγαίνει στις φυλακές, o wyndorf στα νοσοκομεία είτε από υπερβολική δόση είτε από το ότι έχει γίνει 200 κιλά και ο anselmo με τον bower μπαινοβγαίνουν στην αποτοξίνωση ναρκωτικών τη μία μέρα και στην αποτοξίνωση αλκοόλ την άλλη...

:'( ναι ρε φιλέ ... την πατήσαμε...

pla mpla

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έτσι, καλά να πάθουν μπας και σκεφτούν του χρόνου να αλλάξουν το μέρος του Rockwave. Άμα έβρεχε λίγο παραπάνω θα γινόταν λούτσα το μέρος. for god's sake. Αν γινόταν σε πιο κόσμιο μέρος δεν θα υπήρχε καμία ακύρωη. Μαλακάσα sucks

Mια που μιλάμε για ακυρώσεις...

http://www.zougla.gr/news.php?id=49797

ε νταξ, απλά δεν πιστέυω πραγματικά μα δεν το πιστέυω με την καμία οτι θα υπάρξει άτομο που θα θελήσει να επιστρέψει το εισιτηριακι απο αυτές τις συναυλίες......[

pla mpla

ε νταξ, απλά δεν πιστέυω πραγματικά μα δεν το πιστέυω με την καμία οτι θα υπάρξει άτομο που θα θελήσει να επιστρέψει το εισιτηριακι απο αυτές τις συναυλίες......[

Η διαστροφη στο μεγιστο επιπεδο.

Ηταν που ηταν ακριβο το εισητηριο που επρεπε να πληρωσεις για να τον δεις, τωρα ειναι λογικο να το κρατας επειδη δεν τον ειδες ...

Αλλα η πλακα ειναι οτι και αλλοι ανθρωποι που δεν πηραν εισητηριο για να τον δουν  γιατι το βρηκαν ακριβο θα θελησουν να παρουν ακομα και ακριβοτερα το ιδιο εισητηριο για να μην τον δουν. Ετσι, επιχειρηματικα τελικα, it makes sense να το κρατησεις...

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας?

My love for you is ticking clock, Berserker

Και παρ' όλες τις ταλαιπωρίες που συμβαίνουν συνέχεια στην Μαλακάσα είτε από λάθη της Didi, είτε εξ' αιτίας του μετριότατου χώρου διεξαγωγής του live, είτε ανοργανωσιάς, ΟΛΟΙ συνεχίζετε και παίρνετε εισιτήρια για κάθετι που ανακοινώνεται. Βαράτε με και ας κλαίω δηλαδή.

εγω δεν καταλαβαινω αυτο το μενος για την ντιντι.

οσες συναυλιες εχω δει, εχουν μια χαρα ηχο, πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε αλλο μεγαλο ιβεντ εχω δει στο ελλαντα!

ο χωρος δεν μου φαινεται αθλιος! και ειδικα φετος ειχε βελτιωθει και μεγαλωσει και καλοπιστει(ετσι γραφεται??)παρα πολυ!

αν πηγε καποιος την πρωτη μερα και εχει διαφορετικη αποψη, ας μας το πει!

οι μονες μου ενστασεις ειναι για τις τιμες των εισιτηριων, αλλα και παλι για μια τοσο μεγαλη διοργανωση, -η οποια δεν θα εχει και το κοινο των φεστιβαλ της αγγλιας και της γερμανιας, που ολοι τα εχουμε σαν καραμελα- ειναι κατα καποιον τροπο και ως εναν βαθμο κατανοητες!

αλλα ακομα και εδω, αν σκεφτουμε λιγο ψυχραιμα, μπορουμε να βρουμε αντιλογο!

θυμαμαι πριν μερικα χρονια πως ειχε 40 ευρω μονο το εισιτηριο των πλασιμπο στο αθλιο και επικινδυνο λικαμπετους θιατερ! ενω φετος, ειχε 45 η μια μερα και εβλεπες πλασιμπο, μομπι, γκογκολ και ενα καρο πιο μικρα ονοματα!!!

2ον, το κακο με την μαλακασα ειναι πως βρισκεται ποοοολυ μακρια απο την αθηνα, και κανει καπως προβληματικη την μετακινηση ως εκει. αλλα και παλι, γουστο τους καπελο τους που θα το κανουνε. και το βλεπω και σαν ευκαιρια για μια μικρη εκδρομη και οχι σαν ταξιδι-ταλαιπωρια!

τωρα, οσο και αν καταλαβαινω ποσο μπορει να στην σπασει να εχεις αγορασει καιρο εισιτηρια για να δεις μια μπαντα που περιμενεις χρονια και τελικα να μην τα καταφερεις και να κουβαληθεις και ως τον χωρο του φεστιβαλ τσαμπα, δεν νομιζω πως μπορουμε να κατηγορησουμε καμια εταιρια γιατι αρρωστησε, η γιατι εκανε ερωτικα παιχνιδια ειτε γιατι επαιρνε ναρκωτικα ο φροντμαν των ντιπες μοουντ (δεν τα λεω εγω, φημες που ακουστηκαν εδω μεσα στην τοτε κουβεντα απο καποιους...ψυχραιμους) ουτε γιατι εβρεξε καρεκλοποδαρα και χαλαζι μια ωρα πριν την συναυλια!

παλι καλα που η ντιντι δεν ειχε κλεισει και τον ντζακσον, γιατι θα την κατηγορουσαμε και που πεθανε και τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να τρεχουμε και να περιμενουμε σε ουρες για να παρουμε τα φραγκα μας πισω!

φυσικα δεν ειμαι με κανεναν τροπο σχετικος με την ντιντι και ουτε κανω τον δικηγορο κανενος...

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Tough luck φέτος και για τους fans που έχουν καταταλαιπωρηθεί και για την Didi που έχει διασυρθεί όσο ποτέ, επιμένω: χωρίς να πολυφταίει. Διότι αν αυτό γινόταν τέλος Οκτωβρίου θα έλεγα "πού πάτε ρε γελοίοι να κάνετε open festival τέτοιο καιρό;" Αλλά λογικό είναι τέλος Ιουνίου να μην περιμένουν καταιγίδες. Παρ'όλα αυτά ΒΕΒΑΙΑ, θα ήταν λογικό να υπάρχει ένα compensation για τον κόσμο (πέρα από την επιστροφή χρημάτων), καθώς όταν κάποιος έχει φάει στη μάπα δύο ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής καλό είναι να του δώσεις και κάτι που να τον κάνει να πει "σωστή η Didi, ξηγήθηκε", και ας μην έχεις ευθύνη.

2ον, το κακο με την μαλακασα ειναι πως βρισκεται ποοοολυ μακρια απο την αθηνα, και κανει καπως προβληματικη την μετακινηση ως εκει. αλλα και παλι, γουστο τους καπελο τους που θα το κανουνε. και το βλεπω και σαν ευκαιρια για μια μικρη εκδρομη και οχι σαν ταξιδι-ταλαιπωρια!

το εχω ξαναπει.

μακρια απο την αθηνα = πιο κοντα στην επαρχια.

σταματηστε να κανετε πως δεν υπαρχουμε

πάντως παράπονο για την απόσταση δεν έχω δει ούτε ένα

αντίθετα κατακλυσμός παραπόνων για την απουσία πάρκινγκ και τρόπων οργανωμένης αποχώρησης, αφού παίζει καθυστέρηση άνω της μιας ώρας για να φύγεις

τώρα αν και γι' αυτό εσύ έχεις να πεις "γούστο τους και καπέλο τους"...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου