jimkoul Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 τη "πλακα"μου θελω να κανω οποτε μια χαρα τη βλεπω!!! αυτο που ρωτησα για τα μικροφωνα σε trs συνδεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Τα συνδέεις κι αυτά για πλάκα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkoul Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 οκ θα παιζουν??ειναι απλα πολυ απλα(αλλα σε ενισχυτη-κονσολα εχει καλη ποιοτητα σε καραοκε...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkoul Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 εκτος απο τα trs μικροφωνα θελω να ρωτησω και αν ειναι συμβατη με vista 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkoul Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 >:( :( καλα κανεις δε γνωριζει? :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Ε δεν έτυχε να έχει και όλη η υφήλιος κάρτες Lexicon. Τέλοσπάντων ..... Από φίλο που την έχει ξέρω πως εδώ και μήνες παρακαλάνε οι χρήστες στο site της Lexicon για 64bit support αλλά απάντηση καμία.... Οπότε θα σε συμβούλευα να αλλάξεις πλεύση αν έχεις 64μπιτο μηχάνημα. Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkoul Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 ok thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mobynik Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 Παιδιά μου πήραν και εμένα δωράκι την Lexicon Omega και τη δούλεψα λίγο εχτές. Έχω ωστόσο μία απορία που δεν κατάφερα να λύσω μόνος. Τι παίζει με το Midi; Ενώ ακούω κανονικά τον μετρονόμο (midi μετρνονόμο) από τα ακουστικά της κάρτας, όταν ηχογραφώ κάτι απλό, δεν το παίζει, παρά μόνο από τα ηχεία του Laptop. Αν όμως βάλω ένα VST instrument, τότε το ακούω κανονικά από την κάρτα. Γιατί γίνεται αυτό; Ξέρει κάποιος; Υπογραφή....Πρίφτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση