parsifal Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2005 Το Pantheon είναι audio και midi sequencer στυλ cubase, nuendo κλπ; Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω υπ' όχη μου σαν πρόγραμμα. Μπορείες να με προσανατολίσεις; πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
shock Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Το Pantheon είναι audio και midi sequencer στυλ cubase' date=' nuendo κλπ; Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω υπ' όχη μου σαν πρόγραμμα. Μπορείες να με προσανατολίσεις;[/quote'] Είναι DX Effects της Lexicon. Ρίξε μια ματιά και στο site της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parsifal Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2005 Α μάλιστα. Θα κοιτάξω Ευχαριστώ πολύ φίλε shock πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkoul Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 για ζωντανο τραγουδι ειναι καλη ή θανε σαν να τραγουδαω στο πσ με το μικροφωνο το ενσωματωμενο?(ειμαι λιγο ασχετος...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkoul Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 κανεις?καποια γνωμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metro.am Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 exουν σπασει τα νευρα μου με την λαμδα.. δε θα ξαναεπερνα με τιποτα καρτα τις lexicon... psycho beatsssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkoul Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 ενταξει ρε φιλε.αλλα δικαιολογησε το μου κιολας.γιαυτο ειμαστε εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metro.am Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 entaξει παντα κατι τυχενε και δε δουλευε σωστα.. τι μια οι drivers τωρα γυρισε απο το σερβις και δε δινει στο pc mic 1 kai line1 μερικες φορες εκει που καθεσαι κλεινη μονη της δε ξερω... τι παιζει... ισως να φταιω και εγω αλλα δε παλευετε.. psycho beatsssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkoul Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 απο ποιοτητα ηχου(οταν παιζει)??να σε ρωτησω και κατι αλλο:εχω κατι μικροφωνα με συνδεση TRS θα παιζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Λοιόν παιδιά, δούλευα την Omega δύο χρόνια πριν παω στην RME. Ωστόσο την Omega την έχω ακόμη στο σύστημα για άλλους λόγους. Συνοψίζω την εμπειρία μου ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ - Πολύ καλή stand alone κάρτα, σταθερότατη - Καλή κατασκεύη - Cubase LE ενσωματωμένο στο πακετάκι της - Lexicon Reverb (Pantheo) στα Plug in της - Καλή σχέση τιμή ποιότητας - Mαλακός ελάχιστα χρωματισμένος ήχος στις audio ηχογραφήσεις (δε με ενόχλησε ποτέ) ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ - Κακοί Drivers ειδικά σχετικά με το Latency (βρήκα τελική λύση και δούλευα με τους ΑSIO 4 ALL!!!!) - Το Pantheo είναι "λίγο" lexicon και αν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να λερώσεις τη μίξη σου θέλει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ προσοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση