Προς το περιεχόμενο

το ιδανικό και ίσως το πιο βολικό setup???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για μεταφορά θες κάτι ελαφρύ οπότε ισως ο bugera να μην είναι για σένα.Απο ήχο εμένα καλοί μου φαίνονται.Γενικά εγώ είμαι της άποψης πάρε ένα πιο κλασσικό ενισχυτή και χωσε κανα πετάλι για μεταλιές γιατι τα blues,jazz κτλ. κατεμέ ούτε με πεταλάκια βγαίνουν ουτε με πεταλιέρες.Είναι μουσικές που για μένα όσο λιγότερα πράματα έχεις ανάμεσα στον ενισχυτή σου με την κιθάρα σου τόσο καλύτερα.Ασε που εμένα μου φαίνεται πως οι πιο κλασσικοι(πιο vintage...) ενισχυτές ακουν καλύτερα τα πετάλια απο άλλους και αυτό συνεπάγεται και τα μεταλλοπέταλα.Αυτά στά λέω ως μεταλλο και ο ίδιος.Σε αυτό το price range πέρα απο τον peavey που είμαι κάτοχος και ευχαριστημένος εγώ θα κοιτούσα και laney vc30112 που μου αρέσει πολύ.

never compromise tone for features....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κακα τα ψεματα, για σωστο μεταλ ηχο θες και μεγαλο ενισχυτη και πολλα μεγαφωνα για να αποδοθουν σωστα τα τσαγκα τσουγκα. Απο εναν 30αρη combo ισως παρεις καλο ηχο στο σπιτι σου, αλλα οπουδηποτε αλλου θα ειναι "λιγος".

Ως προς το κουβαλημα τωρα, προτεινω να κρατησεις τον ενισχυτη που εχεις (μιας και ειναι ακριβως αυτο που χρειαζεσαι) και παρε 1-2 μεταλο-πεταλα για το στουντιο. Στα περισσοτερα στουντιο πλεον βρισκεις μεγαλους ενισχυτες για να τα ταιριαξεις αξιοπρεπως και αν δεν βρισκεις εκει που πας, σκεψου να αλλαξεις στουντιο! Στο live τωρα...αναγκαστικα κουβαλας (δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στην ζωη!) αλλα οπως ειπες και συ δεν κανεις τα απειρα live ωστε να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.

Η λυση connect με πεταλιερα υφισταται αλλα ειναι ημιμετρο, κατα την προσωπικη μου αποψη τουλαχιστον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου