marathon Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Κώστα κατάλαβες γιατί σε επέλεξα να γίνουμε φίλοι. Πρώτα απ' όλα γιατί έχεις τον καλύτερο γραπτό λόγο στο noiz. Δεύτερον γιατί είσαι ωραίος growler τραγουδιστής. Τρίτον γιατί γουστάρεις παρέα, ποτό, τσιγάρο, μουσική. Τέταρτον γιατί ανεβάζεις ωραία κομμάτια. Θέλω κι' άλλα. Γλυπς, γλυπς...μην κάνεις έτσι...θα σε ξαναπαίξει ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Τι αυτί είναι αυτό που έχεις! Ασε Νεστορα, ακουω Martin Birch και Bob Rock απο "χιλιομετρα". Εχω τρελλα με τις παραγωγες. Παντα ηταν το αγαπημενο μου να διαβαζω στους "δισκους" μετα την συνθεση και τους guests Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 .........easy Νέστορα, στο είπα ότι θα καρφωθούμε ;) Γλυπς, γλυπς...μην κάνεις έτσι...θα σε ξαναπαίξει ;D ;D ;D Το θέμα είναι να με ξαναπαίξει κι αυτός ;D Τι αυτί είναι αυτό που έχεις! Που να κάνει και τα καλοκαιρινά του μπάνια. Θα καθαρίσει και τ΄άλλο και θ' ακούει τη μύγα που κοιμάται. ..... γιατί είσαι ωραίος growler τραγουδιστής. Τρίτον γιατί γουστάρεις παρέα, ποτό, τσιγάρο, μουσική....... Joker, smoker, midnight talker, lover, sinner & a drinker σαφώς.......... αλλά και τραγουδιστής;; Μακριά το πας. Αιδώς σε όλους τους συμφορουμίτες που δεν αναγνώρισαν την γιγαντιαία ηχητική συνεισφορά του μπασιδίου μου :P Εκ μέρους της παροδικής ομήγυρης, thanks παίδες........... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Αιδώς σε όλους τους συμφορουμίτες που δεν αναγνώρισαν την γιγαντιαία ηχητική συνεισφορά του μπασιδίου μου :P Σε έριξε ο ηχολήπτης...ποιό είναι το κοντό? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Vertically challenged παρακαλώ. Άκου εκεί κοντό.. 24,75 - 30 = 5,25in = 13,34cm ........ o νονών danonito & no further comment Ναι αυτό είναι. ;D Το ζήλεψε, γι΄αυτό το θαψε......... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Γλυπς, γλυπς...μην κάνεις έτσι...θα σε ξαναπαίξει ;D ;D ;D Για να δεις τι μεγάλη καρδιά έχω, καλώ και σένα. Άρον το κιθαρόνι σου και κόπιασον. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Για να δεις τι μεγάλη καρδιά έχω, καλώ και σένα. Ωωωωωω, σε ευχαριστώ και θα το κάνουμε.. Πρώτα απ' όλα γιατί έχεις τον καλύτερο γραπτό λόγο στο noiz. Δεύτερον γιατί είσαι ωραίος growler τραγουδιστής-κιθαρίστας. Τρίτον γιατί γουστάρεις παρέα, ποτό, τσιγάρο, μουσική. Τέταρτον γιατί ανεβάζεις ωραία κομμάτια. Γλυπς, γλυπς Άρον το κιθαρόνι σου και κόπιασον. Ποιό από όλα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Ποιό από όλα? Αυτό που γουστάρεις πιο πολύ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Τη Gibson μου... Μην μας ακούσουν από το άλλο θέμα δίπλα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Τη Gibson μου... Μην μας ακούσουν από το άλλο θέμα δίπλα Τιιιιιιιιιιιιιιι εχουμε δω???????? ;D ;D ;D ;D audiokosta, πολύ ωραίο το τζαμάρισμα. εχμμμ "με κομμάτια που είχαμε ακούσει αλλά δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί"? μωρε μπράβο :) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση