giannis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Αντίο, Βασιλιά... o κολλημένος :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Επίσης ουδέποτε την άποψη μου δεν προσπάθησα να την επιβάλλω ως πανανθρώπινη αξία και αν το έκανα θα ήταν ενδιαφέρον να μου το επισημάνεις να λύσω οποιαδήποτε παρεξήγηση. κανένα πρόβλημα: Συζητάμε αν είναι μεγάλος καλλιτέχνης ή όχι; Ε είναι πως να το κάνουμε. Ανεξαρτήτως προώθησης, επιτελείου και παραγωγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Νομίζω, ή έστω έτσι το καταλαβαίνω εγώ, ότι το μέγεθος ενός καλλιτέχνη, δεν θα οριστεί μετρήσιμα μόνο από προσωπική άποψη, αλλά από μια συνολική θεώρηση του καλλιτεχνικού του έργου (παρακαλώ ας συζητηθεί σε αυτό το σημείο ΜΟΝΟ το καλλιτεχνικό αυτό έργο, ανεξαρτήτως του ανθρώπου, διότι στην τελική και στην πρόταση που παραθέτεις από εμένα, έτσι ακριβώς το λέω αυτό που λέω) δηλαδή πχ μπορεί να το κρίνεις τεχνικά, από άποψη έμπενυση, παραγωγής, εκτέλεσης κτλ κτλ κτλ και υποκειμενικά από το αν σ αρέσει και συνολικά εάν τυγχάνει γενικής αναγνώρισης, που τυγχάνει. Έτσι με βάση αυτών των στοιχείων, εξαιρώντας το υποκειμενικό, είναι μεγάλος καλλιτέχνης. Γιατί διαφωνείς σ' αυτό; Επειδή δεν σ' αρέσει; Ή επειδή διαφωνείς με την προσωπική του ζωή; Δίαβασε και τις υπόλοιπες κουβέντες που έχουν γραφτεί, μιας και αν μη τι άλλο και πολλοί εδω μέσα γράψανε ότι δεν τους άρεσε αλλά είναι τεράστιος καλλιτέχνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 και συνολικά εάν τυγχάνει γενικής αναγνώρισης, που τυγχάνει. by the way, στα πιο πολλα συμφωνω μαζι σου, αλλα πρεπει να συμφωνησουμε ολοι στο τι αυτο δεν λεει τιποτα. και δευτερον, ξαναειπαμε, το αν κατι εχει καλλιτεχνικη αξια, δεν μπορει να ''συμφωνηθει'' καθοτι δεν υπαρχει ενα κοινως αποδεκτο καλλιτεχνομετρο! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Και αρχινάμε από την αρχή... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Και αρχινάμε από την αρχή... Το ξέρω... νώθω ότι έχω μπει σε λούπα και θα παραθέτω τον εαυτό μου ή θα αρχίσω να γράφω κ εγώ ανα τακτά χρονικά διαστήματα, Αντίο Βασιλιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Αναξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως ο MJ δεν πέθανε, ήταν κόλπο για να αποσυρθεί στις νήσους Φερόε και να ανοίξει αλυσίδα παιδικών σταθμών. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2009 Το θέμα κλειδώνεται επειδή έχει προ πολλού περάσει το κατώφλι της βλακείας και καταλήγουμε τελικά να λέει ο καθένας ότι του κατέβει. Θα ανοίξει πάλι (το λέω για όσους θίγονται σε επίπεδο δημοκρατικών διαδικασιών) αλλά αφού πρώτα κουλάρουμε όλοι. Ευχαριστώ! Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις