Προς το περιεχόμενο

Αντίο στον Michael Jackson.....

menelaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!

O τιτλος του thread ειναι αντιο στον Michael Jackson και εσεις το εχετε μετατρεψει σε διαμαχη αν ηταν ή οχι καλος , ή αν ηταν παιδεραστης και αλλες τοσες @@!! Ανοιξτε αλλο thread με τιτλο η ζωη του Michael Jackson και χωστε.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 217
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι τόσοι πολλοί ασχολούνται ΚΑΙ με τα διάφορα - ας τα πούμε - σκάνδαλα της ζωής του Jackson αποδεικνύει περίτρανα ότι (όπως ξαναείπα παραπάνω) ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κληρονομιά που αφήνει δεν αποτελείται ΜΟΝΟ από την υπέροχη μουσική του... Ας μη το κουράσουμε άλλο... :P

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

To ειδα το βιντεο, οπως και ολες τις φορες που τον εχω ακουσει μοιαζει πολυ λιγοτερο τρελος απ'οτι τον ηθελε η κοινη(?) γνωμη.

I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick

Τι είπες τώρα...  :o Έχω πάθει πλάκα. Αν ήταν απόλυτα ειλικρινής, τι να πω... κρίμα που ήταν τόσο παρεξηγημένος. Πρέπει να ήταν πολύ ευαίσθητος άνθρωπος στην ψυχή.

Πάντως είμαι εντελώς αντίθετος στο "ουδείς αναντικατάστατος".Michael Jackson

δεν θα ξαναβγεί ποτέ, όπως βέβαια και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες στο είδος

τους(Elvis,Beatles κλπ.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου