bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2009 Γεννήθηκα το 1975 και ξέρω καλά πως κάποια video clips μου έδωσαν ζωή το 81 . Ξέρω καλά πως ένα με τον τίτλο Billy Jean ηταν δικο σου. Έμαθα την εναλλακτική κουλτούρα και έβλεπα MTV 120 minutes στα εαρλυ 90s και θαύμασα και τον Thom Yorke όταν είπε ό,τι το Can You Feel it είναι ένα από τα κομμάτια της ζωής του.(away from the pulsebeat και Alternative Nation)-Χειροκρότησα τον Jarvis όταν σε κορόιδευε- it was the 90s man-Ησουν ΑΘΑΝΑΤΟΣ (ήσουν ο Θανατος του cOOL) Δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να χορέψω σαν εσένα αλλά πολύ θα το ήθελα - πόσο Kitsch -συνήθως- και πόσο Cool -σήμερα ειδικά-... με soundtrack το Don''t dtop till you get enough και το smooth criminal (και οι νύχτες των 90s INDIE CLUBS ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ). Ας αφήσουμε της.... παπαριές( sorry guys δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιον τόσο great)... στο πλάι και ας πούμε R.I.P. σε ένα από τα τελευταία "παιδικά"είδωλα. Pop is dead. The king is dead. Αν αυτό προοριζόταν σαν φόρος τιμής προς εμένα μετά το θανατό μου, θα έκανα τα πάντα για να διατηρηθώ στη ζωή. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 long live the king PS: οι στίχοι απο το κομμάτι Morphine, από το Blood on the Dance Floor: HIStory in the Mix του 1997: http://www.lyrics007.com/Michael%20Jackson%20Lyrics/Morphine%20Lyrics.html He got flat baby Kick in the back baby A heart attack baby I need your body .... Trust in me Just in me Put all your trsut in me You're doin' morphine Go'on babe Relax This won't hurt you Before I put it in Close your eyes and count to ten Don't cry I won't convert you There's no need to dismay Close your eyes and drift away Demerol Demerol Oh God he's taking demerol Demerol Demerol Oh God he's taking demerol ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 R.I.P Michael.... :'( http://trashselector.com/evan-chandler-i-lied-for-my-father-im-sorry-michael/ Λιγο αργα για δακρυα τσογλανε... :-\ :-\ :-\ Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 R.I.P Michael.... :'( http://trashselector.com/evan-chandler-i-lied-for-my-father-im-sorry-michael/ Λιγο αργα για δακρυα τσογλανε... :-\ :-\ :-\ Αν αληθεύει αυτή η είδηση, η τραγωδία του χαμού του γίνεται μεγαλύτερη. Θα κλάψουν πλέον και φίλοι του αλλά και εχθροί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Τώρα θα με πουν γραφική όσοι θέλουν, αλλά εγώ ποτέ δεν το πίστεψα πως κακοποίησε τον πιτσιρικά ο MJ. Πολύ στενοχωρήθηκα που το διάβασα αυτό... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
powerusergr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Τώρα θα με πουν γραφική όσοι θέλουν, αλλά εγώ ποτέ δεν το πίστεψα πως κακοποίησε τον πιτσιρικά ο MJ. Πολύ στενοχωρήθηκα που το διάβασα αυτό... :/ +1000000000000000000000000000000000000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Πολυ φοβαμαι πως το αν οντως ο Jackson ασελγησε σε μικρα αγορια το ηξερε μονον αυτος και το πηρε μαζι του στον αλλο κοσμο. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 http://trashselector.com/evan-chandler-i-lied-for-my-father-im-sorry-michael/ Λιγο αργα για δακρυα τσογλανε... :-\ :-\ :-\ Πάντως ο Evan Chandler ήταν ο πατέρας του Jordan Chandler που υποτίθεται ότι κακοποιήθηκε... ::) ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
powerusergr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Πάντως ο Evan Chandler ήταν ο πατέρας του Jordan Chandler που υποτίθεται ότι κακοποιήθηκε... ::) ::) Τι θέλει να πει ο ποιητής ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2009 Ότι αυτό κάνει το άρθρο να βρωμάει για την εγκυρότητά του. Το έχει βρει κανείς αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις