tsakolis Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Kαλησπερα δουλευω με pa800 και triton extreme...το προβλημα ειναι οτι απο ηχους για πιανο δεν ειμαι ευχαριστημενος...μου κατσε μια ευκαιρεία για motif xs rack...τ οποιο xs εχω παθει πλακα...ειναι ευχρηστο ομως σε live ή ειναι μόνο για studio?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Δε νομίζω φίλε μου ότι μπορεί να σου πέι κάποιος με σιγουριά. Το ζήτημα είναι αν σε βολέυει εσένα το rack. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν πρόκειται για σταθερό χώρο που κάνεις live και δεν έχεις στείσε ξέστεισε, δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν τώρα παίζεις σε διάφορους χώρους θα είναι λίγο μανίκι αλλά δεν είναι και τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsakolis Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 file ninja δε μ απασχολει το στησιμο απλά κατα ποσο μπορω να επιλεξω αμεσως καποιο ηχο του motif xs rack σε live...μαζι με extreme και pa800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2009 Όσο για αυτό μην ανησυχείς καθόλου. Θα μπορείς άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση