Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Καλά..... αυτά επιθυμούμε??? Εμένα αν φύγει κανένα τριήμερο.... πάρτυ με ρωσσίδες κάθε βράδυ θα έχω και θα πιώ την μισή (αν όχι όλη την κάβα) και θα καπνίσω ότι Montecristo και Romeo & Juliet έχω καβάντζα.... Ναι, αλλά αν η γυναίκα σου διαβάζει noiz, θα ανεβάζεις photos με κιθάρες για να δείχνεις busy με "legitimate" ασχολίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 και θα καπνίσω ότι Montecristo και Romeo & Juliet έχω καβάντζα.... ...τα άδεια κουτιά τι θα τα κάνεις? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Μεγάλε αρχηγέ, το NOIZ, και το SeatNet είναι άβατα, απαγορεύεται το διάβασμα....... ...τα άδεια κουτιά τι θα τα κάνεις? πονηρέ.... κι έχω καμμιά 30 μαγνήτες στην αχρηστία..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Μαγνήτες έχουμε όλοι...μπράτσα για 26 cm κουτιά δεν έχουμε!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Καλά...γράφε τέτοια εσύ, και θα νομίζουν κι οι συμφορουμίτες που ετοιμάζονται για στέφανα ότι θα κάνουν όργια και αφού μπουν οι βέρες... Χαχα. Αμ δε. ;D Όργια γίνονται και μετά τα στέφανα. Απλά δεν είναι (και τόσο) σεξουαλικού χαρακτήρα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Μαγνήτες έχουμε όλοι...μπράτσα για 26 cm κουτιά δεν έχουμε!!!!!! Kαι μανίκια (κανονικά από tele) έχουμε...... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Kαι μανίκια (κανονικά από tele) έχουμε...... Ναι και εγώ έχω, αλλά για να μπορείς να κάνεις κανονικό intonation θέλεις κουτί 30 cm και όχι 26 που είναι τα 25άρια Montecristo. Γιατί νομίζεις σταμάτησα το project μου? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Την παλια ταστιερα ετσι κομματιασμενη οπως ειναι θα μπορουσες να την ανασυνθεσεις (με λιγες αφελειες στην συναρμογη) και να την στερεωσεις/κολλησεις σε μια σταθερη βαση απο (κουρδισμενο) ξυλο και να φτιαξεις ενα εργο τεχνης... ;) Παντως αν δεν την θελεις, ευχαριστως αναλαμβανω την υιοθεσια της... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Την παλια ταστιερα ετσι κομματιασμενη οπως ειναι θα μπορουσες να την ανασυνθεσεις (με λιγες αφελειες στην συναρμογη) και να την στερεωσεις/κολλησεις σε μια σταθερη βαση απο (κουρδισμενο) ξυλο και να φτιαξεις ενα εργο τεχνης... ;) Παντως αν δεν την θελεις, ευχαριστως αναλαμβανω την υιοθεσια της... Ακριβώς αυτό έχω σκοπό να κάνω.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2009 Ευγε απο τωρα... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση