bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 1) 2) και ισως καποια ρυθμικα 3) 4) και ισως καποια ρυθμικα Αν και λογικα για να σε κοντραρε ειναι σιγουρος για την δουλεια του και σου εβαλε μυδια σε ολα ωστε να σε μπερδεψουν καποια. Παντως μου φαινεται πιο λογικο τα high gain ρυθμικα να βγαινουν πιο πειστικα με μυδια. Οπως ειπε και ο marathon στα lead δεν μπορεις να βγαλεις την αντιστοιχη 'εκφραση' της κιθαρας στα πληκτρα, ενω τα κοφτα power chords ειναι παιχνιδακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Πάιζεις με επικίνδυνα πράγματα 8) 8). Εμένα ένα παρόμοιο τέστ κάποτε μου κόστισε -1 κάρμα (γιατί κάποιος νόμιζε ότι τους κορόϊδευα...). Διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου για αυτήν την αισχρή αυθαιρεσία της εξουσίας, παρατάω αμέσως δουλειές κλπ. και κατεβαίνω στους δρόμους με ένα πλακάτ. Ευκαιρία να δηλώσω τη συμπαράστασή μου σε στυλ 2 σε 1 (για σένα μαζί με τους Ιρανούς). Ενιδαφέρον φαίνεται... θα ακούσω τα κομμάτια μόλις μπορέσω με προσοχή! :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 OP Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 αφού λοιπόν ξεκίνησε το παιγνίο να συμπληρώσω μια πληροφορία: Πραγματικές και μη πραγματικές κιθάρες, ΟΛΕΣ περάσανε απο guitar rig και το κομμάτι του Vai απο Amplitube 2. Άρα δεν είναι μονο ο ήχος που ψάχνετε. επίσης ο Aaron είναι καταπληκτικός κιθαρίστας και ούχι πληκτράς. Τώρα να φάω -1 κάρμα δε το βλέπω, παρα το νεαρό της ηλικίας μου! :P Εμένα το 1ο βαράει για πολύ midi, απο το σόλο, αλλά για tool δεν παίρνω όρκο ότι δεν είναι πραγματική κιθάρα... ??? Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 ...δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Εξαρτάται...Τι εννοώ, αλλιώς κατανοεί το παίξιμο ένας πληκτράς και αλλιώς ένας κιθαρίστας που παίζει με midi κιθάρα. Παίζει ρόλο (νομίζω) και το interface. Ξαναποστάρω το κομμάτι που είχα φτιάξει (όπου η slide κιθάρα είναι midi-από τα samples του garageband)...χωρίς να είμαι ο παιχταράς, νομίζω ότι ξεγελάω ένα κοινό ακροατή. http://soundclick.com/share?songid=6989595 Επίσης ένα άλλο δείγμα, όπου τα σαντούρια (που στα δικά μου αυτιά ακούγονται αληθοφανή) είναι παιγμένα με τη κιθάρα από τα samples του EthnoWorld http://soundclick.com/share?songid=6068578 Υ.Γ Thanks Bloody...ήξερα ότι μπορώ να στηριχτώ επάνω σου. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Πραγματικές και μη πραγματικές κιθάρες, ΟΛΕΣ περάσανε απο guitar rig και το κομμάτι του Vai απο Amplitube 2. Άρα δεν είναι μονο ο ήχος που ψάχνετε. Αυτό μπορεί και να μην χρειάζεται, εάν ακούσετε δείγματα από τις κιθάρες (samples) του Zimmer, θα δείτε ότι είναι πλήρεις ήχοχρώματος χωρίς υποβοήθημα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 επίσης ο Aaron είναι καταπληκτικός κιθαρίστας και ούχι πληκτράς. Τα δείγματα που έχει κάνει πως τα έχει γράψει? Με πλήκτρο ή με midi κιθάρα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 ΟΛΑ είναι covers, άρα ο ήχος μπορεί να διαφέρει απο το "αυθεντικό" και παρολ'αυτά να είναι πραγματική κιθάρα! ;) Ούχι. Σόλο, ρυθμική, ακουστική, κλπ. Τα πάντα μπορεί να είναι Midi. Και δεν ξέρω ποια! Αν και λογικα για να σε κοντραρε ειναι σιγουρος για την δουλεια του και σου εβαλε μυδια σε ολα ωστε να σε μπερδεψουν καποια. Είχα κ εγώ την απορία αν πχ ένα κομμάτι είναι εξ ολοκλήρου με sample ή μπορεί να έχει βάλει ρυθμική sample και lead πραγματική; Στα εύκολα Vai, σίγουρα midi. Οι Tool, έχουν κάποια μέρη με πραγματική κιθάρα οπωσδήποτε. Αν τωρα έχει κ κάποια κιθάρα σε sample είναι πάρα πολύ καλή και δεν ακούγεται. King diamond, κ εδώ midi μου ακούγεται, πολύ καλό παρ' αυτά. Malmsteen όσο άντεξα, μάλλον για midi ακούγεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 OP Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Τα δείγματα που έχει κάνει πως τα έχει γράψει? Με πλήκτρο ή με midi κιθάρα? δε ξέρω. Σορρυ... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Ζωντανό που σπαρταράει μου φαίνεται μόνο το 3 (και αυτό με επιφύλαξη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Ζωντανό λέω μόνο το tool.. ::) Και ίσως τα ρυθμικά στο 4 (ίσως).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση