MuddyPete Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Ας γελάσουμε λιγάκι: http://www.youtube.com/watch?v=oepNCiHA1hM Τρελάθηκε ο μικρός. ;D http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 1.10 :o :o ;D ;D :-X :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Ας γελάσουμε λιγάκι: http://www.youtube.com/watch?v=oepNCiHA1hM Τρελάθηκε ο μικρός. ;D μεταξύ μας κι εγώ έτσι κάνω όταν δεν μπορώ να παίξω τις ασκήσεις του Guitar Techniques ούτε στην πιο αργή ταχύτητα... χεχεχε αυτό με το παπούτσι δεν το είχα σκεφτεί... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 μεταξύ μας κι εγώ έτσι κάνω όταν δεν μπορώ να παίξω τις ασκήσεις του Guitar Techniques ούτε στην πιο αργή ταχύτητα... χεχεχε αυτό με το παπούτσι δεν το είχα σκεφτεί... ;D ;D ;D Δηλαδή είχες σκεφτεί αυτό με το τηλεκοντρόλ? ? ? :o :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Που να του κατασχέσουν και το PC. Φονικό θα γίνει. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Τι μαμακία θέατρο. >:( ούτε καν πλάκα δεν έχει! (ή απλά γέρασα να φτάσω τον marathon σε ηλικία ;D) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Εγω παιζω μονο Pro και Virtua Tennis και βρηκα την υγεια μου. Τι σου κανει ο αθλητισμος ε? Ακομα και μεσα απ'την οθονη ανοιγει το μυαλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex_Under Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Στον μεσαίωνα θα τον θεωρούσαν δαιμονισμένο, θα τον ξορκίζαν και θα τον καίγαν (όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά). Fender MIJ Strat Superchamp XD CD-140SCE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Στην αρχή φαίνεται αστείο αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κόβονται τα γέλια... νόμιζα ότι είχα δει αρκετά όσον αφορά στον εθισμό αυτό, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Μοιάζει ανατριχιαστικά με τη στέρηση κανονικής ναρκωτικής ουσίας, και φαίνεται πως αυτά τα κέντρα απεξάρτησης από το ίντερνετ και το gaming αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρότερα περιστατικά από όσο νομίζαμε... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Εγώ πάλι, αναρωτιέμαι πόσο θέατρο είναι. Παραείναι υπερβολή... Μιας κ έπαιζα κ εγώ αρκετό καιρό (σε σημείο εθισμού) έτσι δε νομίζω να έκανα... Βέβαια δε μου κοψε κανείς το λογαριασμό, εγώ τον έκοψα... τώρα τι να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση