mpamps Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Καινούριος στο forum. Πρώτη μου προσπάθεια να ηχογραφήσω. Χρησιμοποίησα το Studio UX-1 της Line 6 με ήχο από το POD Farm και σαν DAW το Cubase 4. Το backing track είχε έτοιμο drums-μπάσο-ρυθμικές και εγώ έγραψα ό,τι lead ακουγέται. Η αλήθεια είναι ότι το solo έπρεπε να το προσπαθήσω λίγο πρισσότερο, αλλά δεν μου έβγαινε. Περιμένω γνώμες σχετικά με ποιότητα ηχογράφησης, τεχνική και γενικά ό,τι νομίζετε... http://www.box.net/shared/55velqruv7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 σχετικα καλη προσπαθεια ...βεβαια ειναι αλλαγμενο και με καποια λαθη....αλλα ο.κ το κομματι εχει απαιτησεις ...... ;) p.s βρηκες και εσυ κομματι να ανεβασεις....... τοσα αλλα εχει πιο ευκολα;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Φιλε μου καλη η προσπαθεια αλλα......ο ηχος για το συγκεκριμενο κομματι δεν με ενθουσιασε.Θα μπορουσε να ηταν καλυτερος. Επισης μου φανηκε λιγο αγχωμενο το παιξιμο σου κυριως στο σημειο με τα leggato.Εκει απ'οτι φαινεται θελεις δουλιτσα. Οσο για το αν το επαιξες ιδιο η με καποιες αλλαγες δεν εχει και πολυ μεγαλη σημασια μιας και ολοι μας οταν ποσταρουμε κατι ολο και κατι θα αλλαξουμε πανω στο κομματι.Αλλες φορες σκοπιμα και αλλες φορες γιατι μπορει να μην το εχουμε.Ολα στο παιχνιδι ειναι.Και τα λαθη για να μαθαινουμε ειναι. Συνεχισε την προσπαθεια και ολα θα βελτιωθουν σιγα σιγα.Εισαι σε καλο δρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Σας ευχαριστώ και τους 2 για το χρόνο σας. Ναι ίσως θα μπορούσα να διαλέξω κάτι πιο έυκολο. Το επόμενο θα το διαλέξω να είναι πιο πολύ στα μέτρα μου Πάντως το θέμα του ήχου το ψάχνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Στις 23/6/2009 στις 8:36 ΜΜ, mpamps είπε Σας ευχαριστώ και τους 2 για το χρόνο σας. Ναι ίσως θα μπορούσα να διαλέξω κάτι πιο έυκολο. Το επόμενο θα το διαλέξω να είναι πιο πολύ στα μέτρα μου Πάντως το θέμα του ήχου το ψάχνω... Πιστεύω πως αν πάρεις ένα Kemper κ μια Guthrie Govan Charvel , ο ήχος σου θα βελτιωθεί πολύ 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση