Marillion Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Τα συναισθηματα που μας δενουν με αυτες τις αθωες φατσουλες ειναι πολυ ισχυρα κ ο πονος απο τον χαμο τους ειναι αρκετα μεγαλος. Δεν μπορω να πω τιποτε αλλο στον φιλο Superfunk γιατι δεν υπαρχει παρηγορια σε αυτα τα πραγματα , μονο αυτος που το ζει το καταλαβαινει...μονο αυτος... Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 κριμα.....ηταν πολυ ομορφος. τον θυμαμαι και απο κοντα... R.I.P. υπομονη νικο... :'( Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackstrat Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Όπως όλοι που χάνουν αγαπημένα ζώα σε καταλαβαίνω και εγώ απόλυτα SF. Ο δεσμός που αναπτύσσεται με αυτά τα αξιαγάπητα και προπάντων ειλικρινή πλασματάκια είναι τις περισσότερες φορές πιο ισχυρός και πιο αληθινός από πολλούς άλλους. Εύχομαι να το ξεπεράσεις όσο καλύτερα γίνεται και να επιστρέψεις στην παρέα μας σύντομα. Μέχρι τότε κουράγιο SF.. R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Συλλυπητήρια Νίκο... Να τον θυμάσαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Νίκο συλλυπητήρια για το κουκλί που χάσατε. :( Ξέρω ότι τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μάλλον περιττά... Υπομονή και κουράγιο σε σένα και τη Νατάσα (που ξέρω τι ιδιαίτερη αδυναμία του είχε)... R.I.P. Toshiro... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Συλλυπητηρια φιλε μου...καλο κουραγιο... :( :( :( :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Θα συνεχιζει να ζει στις αναμνησεις σου, κρατα τες ζωντανες. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Ta συλλυπητήρια μου Νικο.... :( Πραγματικά εχω στεναχωρηθεί γιατι έχω κι εγώ ενα σκυλάκι για κατοικίδιο και νιώθω πως είναι να το χάνεις..... :( Δεν ξέρω τι να πω για να σου απαλύνω τον πόνο σ'αυτην την περίπτωση....ειλικρινά κουράγιο... :'( -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 :'( wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 The little guy moved on to a better place, to meet the one he was named after... It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση