Skyl1n3R Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 έχω μια premier cabria lite(δν βγαινει πλεον αυτο το μοντελο) 6φυλλη φιλιπινεζικο μαονι και σκεφτομαι να την αλλαξω και να παρω μια gretch catalina ash. την premier την ειχα παρει 660 ευρω με βασεις και η gretsch κανει 570 χωρις βασεις. μηπως θα ειναι βλακεια να αγορασω ενα τετοιο καινουργιο σετ και δν δω καμια διαφορα?? ξερετε αν η gretsch ειναι καλο value for money? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannakh Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις το σετ που εχεις για να παρεις κατι το ιδιο,εχω gretsch catalina maple καλο value for money αλλα οχι κατι το εξαιρετικο σε αυτα τα λεφτα με κατι παραπανω παιρνεις καλυτερα τυμπανα-δες στις αγγελιες του noiz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Πολύ καλή προσφορά και εξαιρετικά τύμπανα.Δες http://www.thomann.de/gr/pearl_vbx925f_c_fusion_1_237.htm Αυτά που θες να πάρεις είναι ουσιαστικά ίδια οπότε είναι πεταμένα λεφτά. Αν είναι να πάρεις κάτι ας είναι καλύτερο από αυτό που έχεις αλλιώς δεν έχει νόημα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skyl1n3R Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 πλ καλη προσφορα αυτη πραγματι. τωρα που κοιταω και hot deals στου θωμα βλεπω κατι καλες προσφορες. εχει mapex m birch 489 euro και pdp bx 680. πως τα βλέπεις αυτα τα 2?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 To mapex είναι σε διαστάσεις 12,13,16 και δεν μου αρέσουν. Το PDP έχει όσο το pearl οπότε pearl με κλειστά μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Εγω πήρα Gretsch catalina maple 6 κομματια με 555 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δεν ειναι πρωτοκλασσάτη αλλά απο τα καλύτερα value for money πιστεύω.Υπάρχει ακόμα στο γερμανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση