haryy Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Όποια σου ακούγεται καλύτερα..Είναι εισόδοι με διαφορετική αντίσταση. Όντως η λογική λέει για Line ιn αλλά δες αν ακούγεται καλύτερα στο Instrument. Στο cd που γράφουμε τώρα, η ρύθμιση για τα φωνητικά που μας "έκατσε" ήταν το hi-z (ιnstrument input) του Ua solo 610 και όχι η "κανονική" low-z. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riviera Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Over, και εγώ προς εκεί με βλέπω!!! Θα κάνω ηχογραφήσεις και με τους 2 τρόπους και θα τα ακούσω με την ησυχία μου για να δω διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Επαναλαμβάνω, ότι δεν κατάλαβες τίποτα. Επαναλαμβάνω πάλι ότι από το 2001 ηχογραφώ καρφί στη κάρτα και δεν ένοιωσα πότε ξέχωρες τις κιθάρες μου. Την επόμενη φορά, θα μυρίσω τα νύχια μου, για το τι όργανο παίζεις. Εάν θέλεις να το παίζεις παρεξηγημενος και κοροϊδεμένος, δικό σου πρόβλημα. Εγώ σταματώ εδώ...και πάλι καλή τύχη. Συμφωνω απολυτα .Και γω το ιδιο κανω και μια χαρα ακουγεται. Και σορυ που πεταχτηκα σαν την πορδη αλλα ρε φιλε στην τελικη για να σε βοηθησει το ειπε, δεν καταλαμβαινω γιατι το πηρες ετσι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση