warpie Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MZfVfyR5F1E ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Αν μας πεις τι τον θέλεις και για ΤΙ είδος μουσικής, μπορεί και να σε βοηθήσουμε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 δε με νοιαζει. Ο,τι τραβαει η ψυχη του. Εγω μπυρες θελω και να τον βλεπω να παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 δε με νοιαζει. Ο,τι τραβαει η ψυχη του. Εγω μπυρες θελω και να τον βλεπω να παιζει... Σε τέτοια περίπτωση μπορείς να τον βλέπεις και στο youtube. :) Αν υπάρχει άλλος που να θέλει να βλέπει κάτι πίνοντας μπύρες παρακαλώ να το προσθέσει εδώ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Εγώ θέλω να προσθέσω ότι με τέτοια μέλοι δεν μπορεί κανείς να φτιάξει μάι ΚΑΘΑΡΑ αντιχριστιανική μπάντα. Οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Αν μας πεις τι τον θέλεις και για ΤΙ είδος μουσικής, μπορεί και να σε βοηθήσουμε. :) Και κυριως με τι ενισχυτη - πεταλακια θα τον χρησιμοποιησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Εγώ άκουσα ότι βγαίνει και σε instant μορφή σε σκόνη που πωλείται στα σουπερμάρκετ δίπλα από τις σούπες. Απλά προσθέτεις λίγο βραστό νερό και είναι έτοιμος. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Είναι καλός για ήχο Malevolent Carnation? Θελω να πάιζει και σεπουλτούρα όμως και να έχει και καλα καθαρά για τζαζ, μπλουζ και καντρι. Και να τα δίνει και σε χαμηλές εντάσεις για όταν παίζω στη ντουλάπα από δίπλα που είναι και ο μεγάλος καθρέφτης. Επισης θέλω να κουβαλιέται εύκολα για να τον βάζω στο φιεστα και να πάω το βράδι στο μαγαζί που δουλεύω. Εφχαριστό. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Απλά προσθέτεις λίγο βραστό νερό και είναι έτοιμος. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν αντί για 120 ml βραστό νερό βάλεις 210 ml έχεις τεράστιο πρόβλημα γιατί αντί για drummer σου βγαίνει κιθαρίστας! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiator Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Keith Moon "made in Korea" 8) Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση