trigga Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Μια ακομα φορα με τον ορφεα.Ειναι πολυ ομορφο κομμάτι οπως κ να το παιξεις και εχει κ ψωμι μπόλικο. Ενα take για τον yameth που με ζητησε κάτι απ' τα παλιά να ξανακούσει. Περιμένω την αποψη σας. Untitled-02.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Hello! Δε ξέρω τι έχει συμβεί αλλά εγώ δε μπορώ να το ακούσω, αν πατήσω να κατέβει, μου βγάζει ότι κατέβασα ένα αρχείο 0byte το οποίο κ φυσικά δεν παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Εμένα κατεβαίνει αλλα δεν παίζει με κανέναν Player... Για δες τι τρέχει ;) It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 http://www.box.net/shared/qlrqlidc44 δεν ξέρω γιατι δεν το παίζετε, εμενα μια χαρά τρέχει παντού.Το βαλα κ στο box κ το ακουω κ απο κει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Oldtimer Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Kαι σε μένα δεν παίζει. Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα με την κωδικοποίηση σε MP3. Too Old to Rock n Roll Too Young to Die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Οκ, το άκουσα μια χαρά από το box, πολύ ωραίο κ καλοπαιγμένο. Κλασσικές αξίες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Οκ, το άκουσα μια χαρά από το box, πολύ ωραίο κ καλοπαιγμένο. Κλασσικές αξίες :) Επίσης και +10000000* *Δεν έχει ρε γαμώτο σύμβολο για το άπειρο... ??? ::) ;D ;D ;D It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Τι ωραίο κομμάτι... Λίγο γρήγορο όμως... Μπράβο Τρίγκαμαν. Πας καλά συνέχισε. Και ωραίος ήχος. Αν και το δικό μου γούστο είναι για πιο λίγα πρίμα, μου άρεσε. Μπακιτράκι; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 *Δεν έχει ρε γαμώτο σύμβολο για το άπειρο... ??? ::) ;D ;D ;D +∞ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 φοβερό παίξιμο! μπράβο! βέβαια, θα το πω: με λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο παραπάνω βιμπρατάκι στις σταθερές νότες (εννοώ και το "rate" και το "depth" :P) θα μου άρεσε ακόμα πιο πολύ! αλλα φυσικά αυτό ειναι matter of taste οπότε.. ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση