ninja Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Δηλαδη θελεις να σε συνδραμουν σε κατι και πριν γινει αυτο (η δεν γινει) ξεκινησες θρεντ με θεμα "δουλευουν ποτε?" επειδη δε τους επιανες στο τηλεφωνο? Ξεκίνησα θρεντ για να μου πειτε αν σας έχει συμβεί κι αν ναι τι έχετε κάνει. Δεν καταλαβαίνω που έιναι το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Ξεκίνησα θρεντ για να μου πειτε αν σας έχει συμβεί κι αν ναι τι έχετε κάνει. Δεν καταλαβαίνω που έιναι το πρόβλημα Τον τιτλο του thread που ξεκινησες τον εχεις δει? Δε λεει "Σας εχει συμβει και αν ναι τι εχετε κανει;" λεει "Δουλευουν ποτε;". Ουτε εγω τελικα καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα σου, εκτος του οτι καποιον επαιρνες τηλεφωνο και δεν το σηκωσε και αυτο σε κανει να απορεις για το αν δουλευει ποτε του. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 τι θες να μας πεις τώρα, πως ΔΕΝ είναι περίεργο επί 2 εβδομάδες να βουίζει όλη μέρα το τηλεφωνο σε ώρες εργασίας;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 τι θες να μας πεις τώρα, πως ΔΕΝ είναι περίεργο επί 2 εβδομάδες να βουίζει όλη μέρα το τηλεφωνο σε ώρες εργασίας;;;; Περιεργο θα ηταν να παρεις το support της Vivodi, Tellas για μια βλαβη, το τοπικο Δημοτικο Γυμναστηριο για να σου πουν ποτε αρχιζουν τα τμηματα του, το Ειρηνοδικειο για να σου πουν αν το καταστατικο ιδρυσης του συλλογου σας υπογραφτηκε, την Εφορια να ρωτησεις τι τους χρωστας για το 2007, τις Ταχυμεταφορες να μαθεις για ενα πακετο που βρισκεται στο εξωτερικο, το Υπ. Παιδειας να ρωτησεις που πετυχε το παιδι σου και να σου απαντησουν αμεσως :P (τοτε παιζει να λεγαμε "Ολη μερα πανω απο τα τηλεφωνα ειναι; Δουλευουν ποτε;"). My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 α, δηλαδή το να έχει η ΕΕ ένα άτομο στο τηλέφωνο για να δίνει βασικές πληροφορίες, ώστε να αποφεύγονται μη αναγκαίες επισκέψεις στην ΕΕ (δηλαδή είτε να παίρνει την απάντηση ο πολίτης τηλεφωνικά, είτε να έρχεται στην ΕΕ έχοντας όμως και κάποια χαρτιά ήδη μαζεμένα αφού ενημερώθηκε γι' αυτά τηλεφωνικά) σου φαίνεται παράλογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Τον τιτλο του thread που ξεκινησες τον εχεις δει? Δε λεει "Σας εχει συμβει και αν ναι τι εχετε κανει;" λεει "Δουλευουν ποτε;". Ουτε εγω τελικα καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα σου, εκτος του οτι καποιον επαιρνες τηλεφωνο και δεν το σηκωσε και αυτο σε κανει να απορεις για το αν δουλευει ποτε του. Πλάκα ΜΕ κάνεις????Όχι δεν τον έιδα τον τίτλο του θρεντ έτσι τον έβαλα. Ξαναλέω ότι πέρνω 2 εβδομάδες τηλ και μιλάνε συνέχεια που σημαίνει ότι το χουν κατευασμένο και από τις 13.30 και μετα χτυπάει κανονικά και δεν το σηκώνουν. Και λόγω του ότι εκνευρήστηκα για άλλη μια φορά από το ελληνικό δημόσιο άνοιξα ένα θρεντ με αυτόν τον τίτλο για να το συζητήσω μαζί σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 α, δηλαδή το να έχει η ΕΕ ένα άτομο στο τηλέφωνο για να δίνει βασικές πληροφορίες, ώστε να αποφεύγονται μη αναγκαίες επισκέψεις στην ΕΕ (δηλαδή είτε να παίρνει την απάντηση ο πολίτης τηλεφωνικά, είτε να έρχεται στην ΕΕ έχοντας όμως και κάποια χαρτιά ήδη μαζεμένα αφού ενημερώθηκε γι' αυτά τηλεφωνικά) σου φαίνεται παράλογο; Πω ρε φιλε μου, εχω την υποψια οτι θα παρει 2 βδομαδες να συζηταμε εμεις οι δυο στο ιντερνετ γιατι για δυο βδομαδες καποιος αλλος δεν μπορεσε να συζητησει με καποιον αλλο στο τηλεφωνο... Το χω ξαναδει λεμε και δεν με εκπλησει και ουτε το θεωρω μεμονομενο γεγονος η παραλογη πραξη μιας και μονο μιας συγκεκριμενης υπηρεσιας, ουτε το συνδεω με το αν δουλευουν η οχι γιατι ειμαι πανω απο 8 χρονων, ξερω που βρισκομαι (Ελλαδα) και εχω ξαναερθει σε επαφη με διαφορες υπηρεσιες δημοσιες η μη στη ζωη μου... Δε σου λεω αν ειναι καλο η κακο η αν πρεπει να αλλαξει η οχι σου λεω οτι ειναι συνηθισμενο και δεν εχει να κανει με το αν δουλευουν. Απο κει και περα, καπου τελειωνει η θεωρια (γιατι ο κοσμος να μην ειναι τελειος; ποσο ωραια θα ηταν αν τα τηλεφωνα απανταγανε;)και αρχιζει η πραξη (οκ, ετσι ειναι, τωρα τι κανουμε για να λυθει το προβλημα;). Αν καποιος τα αντιλαμβανεται ολα αυτα και εχει καποιο προβλημα εργασιακο προς επιλυση και θελει την συνδρομη τους, πρεπει να δοκιμασει και μια αλλαγη τακτικης και καποια στιγμη να παιξει και το option του να παει απο κοντα (εκτος και αν θελει να συνεχισει να πονταρει στο να περασει και αλλες 2 βδομαδες στο τηλεφωνο, ισως χωρις αποτελεσμα) Τοση ωρα που το συζητατε εδω + δυο βδομαδες τηλεφωνηματων, οποιος τελος παντων ειχε καποιο προβλημα θα μπορουσε πια να εξετασει και το ενδεχομενο να δοκιμασει την τυχη του και απο κοντα, αφου ακομα δεν εχει κανει την δουλεια του (αυτο δηλαδη που προτειναν ΟΛΟΙ εδω και απορω τι αλλο ψαχνουμε) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 φίλε μου σε μια πόλη τίγκα στα αμάξια και στο κυκλοφοριακό, με τον κόσμο να προσπαθεί να χωρέσει 27 δουλειές σε μια μέρα, καλό θα ήταν να γλίτωνε ο πολίτης χρόνο (πολύ μάλιστα), παίρνοντας πληροφορίες και εξυπηρέτηση από το τηλέφωνο (αλλά και από το νετ) αυτονόητο μου φαίνεται... η διακτίνιση ακόμη αποτελεί όνειρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 H "Επιθεώρηση Εργασίας" είναι η κατ' εξοχήν υπηρεσία που ΠΡΕΠΕΙ να απαντάει στα τηλέφωνα, διότι (κατά κανόνα) της απευθύνονται άνθρωποι με εργασιακά προβλήματα οι οποίοι δεν έχουν ευχέρεια συννενόησης με τον εργοδότη τους προκειμένου να ζητήσουν άδεια και να χάσουν τον απαραίτητο χρόνο για να πάνε στα γραφεία της ΕΕ. Και ναι, μπορείτε να είστε 130% βέβαιοι ότι δεν δουλεύουν, με την έννοια ότι το σχετικό τμήμα μπορεί να έχει στελεχωθεί με 40 ανθρώπους, εκ΄των οποίων οι 25 να λείπουν με άδεια και οι υπόλοιποι 15 να προσπαθούν να θυμηθούν ποια ακριβώς "στραβή" τους έχει καταδικάσει να πρέπει να εργάζονται μέχρι τις δύο το μεσημέρι. Θυμηθείτε τα όλα αυτά την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάποιον έλληνα πολιτικό να εισηγείται τη κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 H "Επιθεώρηση Εργασίας" είναι η κατ' εξοχήν υπηρεσία που ΠΡΕΠΕΙ να απαντάει στα τηλέφωνα, διότι (κατά κανόνα) της απευθύνονται άνθρωποι με εργασιακά προβλήματα οι οποίοι δεν έχουν ευχέρεια συννενόησης με τον εργοδότη τους προκειμένου να ζητήσουν άδεια και να χάσουν τον απαραίτητο χρόνο για να πάνε στα γραφεία της ΕΕ. Και ναι, μπορείτε να είστε 130% βέβαιοι ότι δεν δουλεύουν, με την έννοια ότι το σχετικό τμήμα μπορεί να έχει στελεχωθεί με 40 ανθρώπους, εκ΄των οποίων οι 25 να λείπουν με άδεια και οι υπόλοιποι 15 να προσπαθούν να θυμηθούν ποια ακριβώς "στραβή" τους έχει καταδικάσει να πρέπει να εργάζονται μέχρι τις δύο το μεσημέρι. Θυμηθείτε τα όλα αυτά την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάποιον έλληνα πολιτικό να εισηγείται τη κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. + όσα θέλεις με μια μικρή ένσταση κανένας πολιτικός δεν θα εισηγηθεί (δημοσίως τουλάχιστον) την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, είναι πολιτική αυτοκτονία είναι τέτοιο το μέγεθος του ελληνικού παραλογισμού που όταν κάποιος εργαζόμενος απολύεται μετά από 20 χρόνια δουλειάς στην ίδια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του τονίζοντας πως δούλευε στην ίδια εταιρία επί 20 χρόνια, θεωρούσε δηλαδή πως είχε πλέον πάρει ΚΑΙ εκεί μονιμότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση