fleamail Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Super η αλλαγή, ειδικά το netbook μου είναι μες τη χαρά ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christabel_ Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Πράγματι πολύ καλή! Yameth, κοίτα λίγο το πλαίσιο του κειμένου όταν κάνεις "απάντηση" σε ένα θέμα, περισσεύει λίγο.. :D..::Christabel Etheriel::..:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 ισως η πρωτη σωστη κινηση του yameth μετα απο χρονια εδω στο νοιζ....πλακα κανω chief...στο laptop ειμαι καλα τωρα... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Looks good 8) Πάνω που σκεφτόμουν ότι μου είχε λείψει το κλασσικό μας χρώμα και ότι υπήρχε υπερβολικό άσπρο... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Πετυχημένο, κ δεν το ήξερα ^^ Δεν κατάλαβα αλλαγή στο παράθυρο εγώ, αλλά για να χαίρονται όλοι καλό θα 'ναι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Δεν κατάλαβα αλλαγή στο παράθυρο εγώ, αλλά για να χαίρονται όλοι καλό θα 'ναι :D Εχεις οθονη 16:9? Θα ειδες μικροτερη διαφορα, αλλα τα περιγραμματα τα θυμασε?? I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Μπα όχι, κλασσική 4:3 είναι, κ πριν τα έβλεπα κ τώρα, αλλά έχω μονίμως 1024x768, οπότε μάλλον γι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2009 Οσοι δουλεύουν με 1024x768 ανάλυση δεν πρέπει να δουν διαφορά. Μόνο αυτοί με μεγαλύτερη ανάλυση θα είδαν πολύ πλαίσιο (κίτρινο). Αλλά δεν χρειάζεται να έχετε όλη την οθόνη ανοιχτή με το browser. Τόσο όσο είναι μια σελίδα, αρκεί. ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2009 Εγώ δεν το είχα προσέξει καθόλου, αλλά τώρα που διάβαζα ένα θέμα παρατήρησα πως πλέον αντί να γράφει funky_bassman γράφει funky_bassma!!! (το Noiz με μετέτρεψε σε ρύζι χωρίς ti!!!!) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2009 Εγώ δεν το είχα προσέξει καθόλου, αλλά τώρα που διάβαζα ένα θέμα παρατήρησα πως πλέον αντί να γράφει funky_bassman γράφει funky_bassma!!! (το Noiz με μετέτρεψε σε ρύζι χωρίς ti!!!!) Ωχ σωστα! :o It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση