AppliedStucco Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Παίδες, το δεύτερο βίντεο είναι παρωδία. Πώς γίνεται να το χάψατε; Είναι από το γνωστό Onion News... Αξίζει. (Εκτός αν δεν το χάψατε και το έχαψα εγώ ότι το χάψατε οπότε εγώ είμαι τώρα το θύμα :-\) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 (Εκτός αν δεν το χάψατε και το έχαψα εγώ ότι το χάψατε οπότε εγώ είμαι τώρα το θύμα :-\) Μονο εμεις οι δυο ξεφτιλιστηκαμε? :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2009 To onion ξεκίνησε πριν 14 τουλάχιστον χρόνια, πρώτα με άρθρα, τώρα και με βίντεο έχω διαβάσει κατά καιρούς πανέξυπνα και ξεκαρδιστικά πράγματα εκεί αξίζει να το κοιτάτε πού και πού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2009 Μην το δει ο Vrass αυτό το βιντεάκι ;D [καταρα mode on]Για κάθε μυγα που θα σκοτώνει, άλλες 10 να κάθονται κάθε πρωί στο φυστικοβούτυρό του!![/κατάρα mode off] Πάντως παρ'όλο που πλέον ξέρω ότι τα μυγάκια και το βζζζζζζζζ είναι καλα και δεν τα σκοτώνω πια, εχω να πω ότι ξέρω και μπορώ να τα σκοτώνω με πολλούς και πιο ευφάνταστους τρόπους. Αρα είμαι καλύτερος από τον Ομπάμα. Ομως δεν έχω απαιτηση να γίνω πλανητάρχας και να του φάω τη δουλειά του ανθρώπου. Με τον μισθό του μόνο θα είμαι ευχαριστημένος. Μετά θα μπορώ και εγώ να βαράω μύγες (μεταφορικά όμως)... :P Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 To TODAY NOW ! Ειναι black humor αλλα μιλαμε οτι ειναι φοβερο .... την σκοτωσαν οι γονεις της γιατι τραυματιστηκε .... χα χαχα χα δειτε και αλλα .. music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση