Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Παιδιά ανακάλυψα ένα λαμπάτο ραδιόφωνο ξεχασμένο σε φιλικό εξοχικό... Δυστυχώς δεν δουλεύει. Γνωρίζετε από που θα μπορούσα να ξεκινήσω να κοιτάω για να το φτιάξω ή υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να το επιδιορθώσει χωρίς να το καννιβαλίσει; Πέραν των παραπάνω, γνωρίζεται πιθανόν τι αξία έχει; ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2009 Γνωρίζετε από που θα μπορούσα να ξεκινήσω να κοιτάω για να το φτιάξω Αν ξέρεις ηλεκτρονικά, ξεκίνα από το σχεδιάγραμμά του ή υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να το επιδιορθώσει χωρίς να το καννιβαλίσει; Σαφώς αλλά θα πάρει (δικαίως) περισσότερα από ότι αξίζει το ράδιο. Πέραν των παραπάνω, γνωρίζεται πιθανόν τι αξία έχει; ....η οποία, εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση (ξύλα, ηλεκτρονικά) δεν ξεπερνάει τα 70 με 80 ευρά... Οτι λάμπα, δεν είναι χρυσός ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Thank you audiokosta! Πάντως ήταν λες και ανακάλυψα την Αμερική μόλις είδα τις σκονισμένες/αραχνιασμένες telefunken λάμπες…ελπίζω να καταφέρω αργά ή γρήγορα να το δω να δουλεύει. ;D ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Παντως ειναι κουκλι!!! Θα σου συνιστουσα να το φτειαξεις αλλιως... εδω ειμαστε για να δεχομαστε τα...απορριματα των φιλων!!!!! ;D ;D ;D Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 αλλιως... εδω ειμαστε για να δεχομαστε τα...απορριματα των φιλων!!!!! ;D ;D ;D μα τι ηθος! ...τι συναδελφικοτης!!! ;D ;D ;D Btw εχει κατι τρελαμενους που τα μετατρεπουν σε ενισχυτες, αλλα θεεεεεεεεεελει πραμα.... ::) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Θα ήταν πολύ ψαρωτικό να είναι εμφανισιακά σαν ραδιόφωνο και να βάζεις το καρφί της κιθάρας…υποθέτω οι λάμπες που χρησιμοποιούσαν στα ραδιόφωνα δεν έχουν επαφή με ενισχυτές κιθάρας έ, ή έχουν…; ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Υπάρχει on-line κάνα diy μετατροπής ραδιοφώνου σε ενισχυτάκι; ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Εχω ενα σχεδον ιδιο στο πατρικο μου, violetta λεγεται το μοντελο. w195 το δικο σου, w200 to δικο μου. Καπου στο '50-'52 χρονολογουνται. Oσο για την αξια τους... http://cgi.ebay.de/Tonfunk-Violetta_W0QQitemZ330336613969QQcmdZViewItemQQptZRadio_TV_Musik?hash=item4ce998b651&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1229|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Έχω ίδιο κι εγώ (το δικό μου δουλεύει α ψ ο γ α). Αυτά δεν παθαίνουν βλάβες συνήθως η λυχνία εξόδου χαιρετάει.... Μπορείς εύκολα να το κάνεις ενισχυτάκι (το δικό μου έχει είσοδο την οποία επιλέγεις από τον επιλογέα μπάντας) αλλά και πάλι μπορείς να πάρεις γραμμή από την προενίσχυση ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Εγώ ψάχνω ένα ραουλάκι και λαμπάτο ECHO επανάληψης..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση