evris Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Εγω παντως σου προτεινω να πας να παιξεις τις Epi SG και μετα αν σου κανει να παρεις μια ειτε απο εκει στο καπακι ειτε να παραγγειλεις μια απο internet-ομαγαζο. (Δεν σου προτεινω να παρεις απο τις αγγελιες γιατι ψαχνω και εγω μια ακριβως ιδια και θα μου την φας). Μεταξυ Τσεχας και Epi επειδη οι τιμες τους ειναι παρεμφερεις και τα specs τους ομοιως... προτεινω σαφως Epi λογω πιο αναγνωρισιμου headstock και επειδη αυτην μπορεις να την δεις/πιασεις/ακουσεις πριν την παραγγειλεις, ενω την αλλη οχι. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaggelis1234 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Mπορεις να μας εξηγησεις τι εννοεις με τα παραπανω? Εννοω οτι μια epi lp με ενα καλο set μαγνητων ειναι ενα οργανο αξιοπρεπεστατο για τα χρηματα που κοστιζει. Μπορει καποιος να την χρησιμοποιησει οχι απλα για να μαθει πανω της, αλλα να του μεινει για χρονια και να μη μετανιωσει για τα χρηματα που εδωσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Εννοω οτι μια epi lp με ενα καλο set μαγνητων ειναι ενα οργανο αξιοπρεπεστατο για τα χρηματα που κοστιζει. Μπορει καποιος να την χρησιμοποιησει οχι απλα για να μαθει πανω της, αλλα να του μεινει για χρονια και να μη μετανιωσει για τα χρηματα που εδωσε... Να σου πω ομως κατι (και διευκρινιζω οτι εχω μια Epi LP και ειναι οντως μια χαρα κατα την γνωμη μου)... ο ανθρωπος ρωταει και θετει ως αφετηρια της συζητησης και κιθαρες για συγκριση αρχικα 2 καινουριες SG κιθαρες. Απο τις δυο αυτες εσυ του προτεινεις μια καινουρια SG που ομως δεν θα ειναι SG αλλα LP και οχι καινουρια αλλα μεταχειρισμενη. Την δε μεταχειρισμενη του λες να την παρει απο αγγελιες η το internet λες και ειναι δεδομενο οτι μπορει να εντοπισει τα τυχον προβληματα της σε ταστα, μπρατσο, ηλεκτρικα, κοστος η δυνατοτητα αποκαταστασης τους κλπ... Ειπαμε, ειναι ανοιχτος σε προτασεις αλλα εισαι σιγουρος οτι με αυτου του τυπου την πληροφορηση τον βοηθαμε τελικα; Αυτα με τους μελλοντικους μαγνητες, τα οργανα που στεκονται στο σπιτι των αλλων σε τζαμαρισμα, στο δικο του σε υψηλες εντασεις, στην μπαντα με τους ιδιους η με τους αλλους αλλα και σε χαμηλες εντασεις κλπ δεν το καταλαβα καν. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Εννοω οτι μια epi lp με ενα καλο set μαγνητων ειναι ενα οργανο αξιοπρεπεστατο για τα χρηματα που κοστιζει. Μπορει καποιος να την χρησιμοποιησει οχι απλα για να μαθει πανω της, αλλα να του μεινει για χρονια και να μη μετανιωσει για τα χρηματα που εδωσε... Ομοιως και μια sg, απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι θεωρεις de facto μια sg κατωτερη ποιοτικα απο μια les paul. Ως αρκετα πιο απλη κατασκευη λογικο ειναι να κοστιζει λιγοτερο, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι... δευτεραντζα ;D. Ειναι διαφορετικες κιθαρες αλλα και οι 2 της standard σειρας, καποιος επιλεγει το κυριλικι της les paul καποιος αλλος την αλητεια της sg. Ετσι εχουμε και ιδιες αναλογιες τιμων 245 εναντι 370 ευρω στις Epiphone και 1300 εναντι 2000 στις Gibson. Αυτα με τους μελλοντικους μαγνητες, τα οργανα που στεκονται στο σπιτι των αλλων σε τζαμαρισμα, στο δικο του σε υψηλες εντασεις, στην μπαντα με τους ιδιους η με τους αλλους αλλα και σε χαμηλες εντασεις κλπ δεν το καταλαβα καν. Ακριβως, αν 'στεκεται' στο σπιτι σου οπου ακους μονο τον εαυτο σου, γιατι να μην στεκεται σε jam, προβες κλπ? Μηπως επειδη θα... ντρεπεσαι που εχεις epiphone και ουτε καν lp? ;D Για να μην νομιζεις οτι δεν σε νιωθουμε και εγω εχω μια epi lp και μαλιστα μεταχειρισμενη, θα γουσταρα ομως και μια sg :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaggelis1234 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Ομοιως και μια sg, απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι θεωρεις de facto μια sg κατωτερη ποιοτικα απο μια les paul. Ως αρκετα πιο απλη κατασκευη λογικο ειναι να κοστιζει λιγοτερο, χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι... δευτεραντζα ;D. Ειναι διαφορετικες κιθαρες αλλα και οι 2 της standard σειρας, καποιος επιλεγει το κυριλικι της les paul καποιος αλλος την αλητεια της sg. Ετσι εχουμε και ιδιες αναλογιες τιμων 245 εναντι 370 ευρω στις Epiphone και 1300 εναντι 2000 στις Gibson. Προφανως εγινε παρερμηνεια. Δεν εχω κατι με τα ταυρακια (εξαλλου με τον Angus μεγαλωσα). Απλα επειδη τυχαινει να διδασκω σε νεους κιθαριστες οι οποιοι πολυ συχνα αγοραζουν ΕPI , βλεπω διαφορα στα οργανα. Ακομη και με τροποποιησεις τα ταυρακια τιθασευονται δυσκολα και επειδη ο φιλος που ξεκινησε την κουβεντα δηλωσε μπασιστας θα ειναι διπλα δυσκολο για αυτον. Θα του γρατσουναει πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 τα ταυρακια τιθασευονται δυσκολα Πολυ ΡΟΚ ακουγεται αυτο, γουσταρω :D Θα του γρατσουναει πολυ... Στον ηχο τους αναφερεσαι? Φανταζομουν οτι θα εχουν τα ιδια ηλεκτρικα και hardware, τι διαφορες ειδες? (δεν εχω παιξει με g400) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Ακομη και με τροποποιησεις τα ταυρακια τιθασευονται δυσκολα ειδικά αν φοράς κόκκινα, να υποθέσω; ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 η ΛΥΣΗ ειναι απλη και κινεζικη ;D ;D ;D ;D http://www.tradetang.com/for-sale/GIBSON-SG-STANDARD-1964-100-NICKEL-PARTS-VINTAGE/110566-1463416.html one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Το ξερω οτι θα γίνω σπαστικός αλλά... IBANEZ, IBANEZ, IBANEZ, IBANEZ, IBANEZ, IBANEZ, IBANEZ!!!ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!σοβαρά τώρα (αν και κάτι μου λέει πως θα καταλήξει η συζήτηση πάλι για το ποια είναι η καλύτερη φθηνή κιθάρα και θα ξαναγίνει κουβέντα για τις strato και τις tele με τις lp και τις sg) νομίζω πως το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος που ρωτάει είναι να μην πάρει τσέχα αφού τώρα ξεκινάει. Το λέω αυτό ακόμη και ας μην έχω παίξει με τσέχα για έναν και μόνο λόγο... Διότι και εγώ όταν ξεκίνησα ήθελα να πάρω lp αλλά παρ'όλα αυτά πήρα άλλο όργανο επειδή αυτό με βόλευε! Οπότε για εμένα μεγάλε πρέπει να πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά και να κοιτάς για αυτό που σε βολεύει περισσότερο στο χέρι σου και στο αυτί σου... Μπορείς να κοιτάξεις και για smash και για michael kelly και για squier και για epi και για cort και για οποιαδήποτε μάρκα σου κάθεται καλά στο χέρι και στο αυτί... Άρα περιορίσου (τουλάχιστον για τώρα) σε κάτι που θα έχεις δοκιμάσει πρώτα... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 η ΛΥΣΗ ειναι απλη και κινεζικη ;D ;D ;D ;D http://www.tradetang.com/for-sale/GIBSON-SG-STANDARD-1964-100-NICKEL-PARTS-VINTAGE/110566-1463416.html Απίστευτη! Έχεις αγοράσει από εκεί faltsoo? Είναι έμπιστοι? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση