Προς το περιεχόμενο

Pink Floyd - "Echoes" 34 Years Apart

giannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να με συμπαθάτε αλλά... αν αξίζουν τέτοια λόγια γι' αυτό το κομμάτι, και γι' αυτή τη ζωντανή ηχογράφηση, τι πρέπει να πούμε π.χ. για αυτό ;  ???

[flash=200,200]

προσωπικά μ' αυτό το κομμάτι πετάω λευκή πετσέτα

Φίλε gdevelek ξέρω οτι θα ακουστεί βαρύ αυτό που θα πω, αλλά ΔΕΝ συγκρίνονται οι Floyd του 71 με τo χάλι του 94!! Προσωπικά δεν έχω να πω τίποτα για το live που πόσταρες! Την περίοδο του Live at Pompeii η μπάντα ήταν σε φοβερή φόρμα (είχαν μόλις κυκλοφορήσει το "Meddle") και γίνονταν όλο και καλύτερη μεχρι την αναχώρηση του Waters. 

E...μετά ο Gilmore το έκανε μαγαζάκι του και κυκλοφορούσε κάτω απο το ιστορικό αυτό όνομα κάτι συμπαθητικά (και μόνο) τραγούδια που δεν θύμιζαν σε ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων την παράνοια, την λυρικότητα, τη σπιρτάδα και την μοναδική ατμόσφαιρα των συνθέσεων των Pink Floyd!

Αυτή είναι η άποψή μου...χωρίς παρεξηγήσεις.

P.S Check This Out:

http://www.facebook.com/pages/London-England/Pink-Floyd-Live-at-Pompeii-1972-is-fking-incredible/38180006303 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αυτό το έχω κάνει κι εγώ (γύρω στο '91-92)   :)

(Και ποιός ξέρει πόσοι άλλοι)

Ήταν ο λόγος που πήγα στην Ιταλία και απαράβατος όρος προς την γυναίκα μου ("αν δεν έχει Πομπηία, εγώ δεν έρχομαι") ;D

Η τύχη όμως μου χαμογέλασε στραβά γιατί όταν φτάσαμε εκεί και είχα ετοιμάσει το walkman, ξαφνικά είδα στον δρόμο πεσμένα δέντρα και γενικότερα έναν χαμό από κόσμο.

Το ρεζουμέ είναι ότι λόγο σφοδρού αέρα, έπεφταν αρχαία και έτσι οι υπεύθυνοι έκλεισαν τον χώρο εκείνη τη μέρα. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Που θα μου πάει όμως...

Φίλε gdevelek ξέρω οτι θα ακουστεί βαρύ αυτό που θα πω, αλλά ΔΕΝ συγκρίνονται οι Floyd του 71 με τo χάλι του 94!!

...

...

το comfortably numb δεν γράφτηκε όμως αφού έφυγε ο waters... η μαγεία του κομματιού βρίσκεται στη σύνθεση και στην εκτέλεση στο Wall, όχι στη συγκρεκριμένη εκτέλεση του '94...

• Moderator

Υπάρχει κι άλλος που πιστεύει ότι ο gilmour με την μπάντα του σήμερα.... ακούγεται ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡA από ότι στην Πομπηϊα?

Υπάρχει κι άλλος που πιστεύει ότι ο gilmour με την μπάντα του σήμερα.... ακούγεται ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡA από ότι στην Πομπηϊα?

ελπιζω πως οχι  ::)

το βίντεο στην αρχή του τόπικ, με τις εναλλαγές τότε και τώρα, δεν αφήνει και πολλές αμφιβολίες για την σωστή απάντηση...

τελικα σ' αυτό το "λάιβ" στην πομπηία, υπήρχαν καθόλου θεατές;

• Moderator

ελπιζω πως οχι  ::)

Γιατί?  :D

το βίντεο στην αρχή του τόπικ, με τις εναλλαγές τότε και τώρα, δεν αφήνει και πολλές αμφιβολίες για την σωστή απάντηση...

...

Η οποία ποια είναι κατά τη γνώμη σου?

δεν ειμαι αντικειμενικος κριτης!! Σαφως προτιμαω την Meddle εποχη! Παντως, καποια πραγματα του σημερα μου φαινονται καλυτερα, όπως η ηχογραφηση, η παραγωγη κλπ  ...  το Echoes παντως στο On an Island tour δεν με ενθουσιασε τοσο πολυ ηχητικα... (με επιφυλαξη, καθως δεν το εχω λυωσει ακομη)

αυτο παντως που θελω να πω ειναι οτι το λαιβ στην Πομπηια εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι αντιπροσωπευτικο του τεραστιου ηχου που ειχαν οι Floyd στα λαιβ της εποχης! τουλαχιστον σε σχεση με κατι bootlegs που μαζευα μικρος...

βεβαίως και υπάρχουν οι οπαδοί της εποχής του Meddle

και αυτοί που πιστεύουν πως το άκουσμα στην πομπηία είναι ανώτερο του νεώτερου λάιβ στο ίδιο τραγούδι

καθώς και αυτοί που πιστεύουν πως όλα τελείωσαν με την αποχώρηση του μπάρετ και πλέον οι φλόυντ έγιναν ένα εμπορικό συγκρότημα

καθώς και αυτοί που πιστεύουν πως όλα τελείωσαν με την αποχώρηση του μπάρετ και πλέον οι φλόυντ έγιναν ένα εμπορικό συγκρότημα

E; Υπάρχει τέτοια άποψη; :o ::)

Τότε και εγώ λέω πως αν οι Floyd γεννιόντουσαν ο καθένας 20 χρόνια αργότερα, θα τους βλέπαμε να κάνουν support στην Pausini... ::)

Ρε δε πάμε καλά μεσημεριάτικα... ::)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου