allobarr Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 με συγχωρείς..έπρεπε να στείλω πμ μάλλον.. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 με συγχωρείς..έπρεπε να στείλω πμ μάλλον.. :( Στειλε γριφο! Με πμ ή χωρις πμ πρεπει να παρω ρεβανς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 κουρδισμένο ξύλο ;D xaxax.. μην μου πεις ότι είναι το φέρετρο? Blue, κοντά έπεσες.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Στειλε γριφο! Με πμ ή χωρις πμ πρεπει να παρω ρεβανς. οκ εσύ το ζήτησες :D :D ..λοιπόν "..ράμφος έχω, μα δεν πετώ, με τα ποντίκια μοιάζω κι όμως κολυμπώ.." τί είμαι?? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 "..ράμφος έχω, μα δεν πετώ, με τα ποντίκια μοιάζω κι όμως κολυμπώ.." τί είμαι?? ;) Αυτο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 χαχαχ..ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση