exarhos Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ FUN ΤΟΥ STEVE VAI ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. 8 ΝΟΕΜΒΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ(ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ) 21, 22, 23 ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΚΑΝΩ? www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 καλα εισαι πολυ γκαντεμης :( κριμα... εγω παλι εχω ακριβως τα αντιθετα συναισθηματα απο εσενα αφου θα τον δω για πρωτη φορα στη ζωη μου Live.. :twisted: τι να σου πω...λιποτακτησε :) ή βρες κανα προβλημα υγειας δικο σου ή καποιου δικου σου ή... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΚΗ.. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. :? www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗ JEM ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ! :idea: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 να σε πονεσω τωρα???τον ειδα την προηγουμενη φορα και ηταν καταπληκτικος,περασα υπεροχα και δεν τον χανω ουτε τωρα με τιποτα.. :twisted: :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 Κάνε σαν τον Henrdix πέσε με αλεξίπτωτο και χτύπα επίτηδες για να σε απολύσουν. Μη στεναχωριέσαι ο Vai δεν θα πεθάνει μέχρι να βγείς. :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 Taki tha trellatheis me ton tupo, sorry exarhos den thelo na xino pliges alla exei iper-ixo kai kanei fovero show. Teleutaia fora ton eida sto music box kai itane apsoga....alla ama deis ginaika sti sinaulia tripa mou ti miti! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΥΦΗ. ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ LIVE.(SCOTT HENDERSON, JOE SATRIANI) TES ΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙΟ ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΟΔΟΣ ΑΥΛΩΝΑ ΘΑΛΑΜΟΣ 432 ΠΛΥΝ. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω το DVD "Live at the Astoria London" και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΙΘΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ.. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ JEM. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση