Προς το περιεχόμενο

USB Guitars

ex-PitDealer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

(αν και νομίζω ότι ένα Pc χωρίς κάρτα ήχου, πάλι τενεκέδες θα παίζει)

Φαντασου ένα PC χωρίς χρήστη τι θα παίζει (μόνο του).

Μα κάποια στιγμή πρέπει να βάλουμε έναν οδηγό (όχι ότι κάποιος στο θρεντ τον χρειάζεται), για τα βασικά... Realtek και SoudMax δεν είναι για σοβαρή ενασχόληση με μουσική... σ***α είναι. Το ίδιο με τα ηχεία, το ίδιο με την κιθάρα κλπ...

Σημείωση: Είμαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ οπαδός της ιδέας ότι ο χρήστης έιναι που μετράει και όχι αυτά που έχει. Μέχρι ένα σημείο όμως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φαντασου ένα PC χωρίς χρήστη τι θα παίζει (μόνο του).

Μάλλον δεν κατάλαβες (ή δεν το έγραψα εγώ καλά). Τα Mac από τη μαμά τους (ακόμα και το παλιό G3 μου) έρχονται με 24bitη κάρτα. Άρα το καρφί-καρφί δουλεύει για πλάκα.

Τώρα εάν ο φίλος λέει ότι σε Pc χωρίς κάρτα, ο ήχος ήταν τενεκέδες, μάλλον οφείλεται στη έλλειψη της...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Τώρα εάν ο φίλος λέει ότι σε Pc χωρίς κάρτα, ο ήχος ήταν τενεκέδες, μάλλον οφείλεται στη έλλειψη της...

Πολλοί χρήστες Πισιών βάζουν την κιθάρα στην είσοδο του μικροφώνου, λόγω έλλειψης κάρτας ήχου. Εξ ού και οι τενεκέδες...

Κακά τα ψέματα, ένα αudio i/f είναι απαραίτητο. Και αν είναι και firewire, καλύτερα, κατά την άποψή μου. Τώρα, όσον αφορά στα χρήματα, the sky is the limit :)

RANDOMIZE USR 0

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου