ex-PitDealer Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Θα ηθελα να μαθω για της κιθαρες αυτες λενε τπτ; http://www.thomann.de/gr/behringer_usbguitar_iaxe624bd.htm http://www.thomann.de/gr/behringer_usbguitar_iaxe624bk.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Η τιμή τους...τα λέει όλα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 και οι τσεχες φτηνες ειναι αλλα κατα γενικη ομολογια 'λενε'... ;) οποτε περαν της τιμης τι λενε?? www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 και οι τσεχες φτηνες ειναι αλλα κατα γενικη ομολογια 'λενε'... ;) οποτε περαν της τιμης τι λενε?? Λένε μόνο στον Evris ;D ;D ;D....και μόνες τους, όχι διπλα σε άλλες. Καλύτερα ο φίλος PitDealer να μα πεί γιατί ενδιαφέρεται για Usb κιθάρες... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Καλύτερα ο φίλος PitDealer να μα πεί γιατί ενδιαφέρεται για Usb κιθάρες... +1 www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Έχω μια (μικρή) υποψία, ότι μπερδεύει τις Usb με τις midi κιθάρες... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-PitDealer Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 θελω μια κιθαρα η οποια να μην χρειαζετε ενισχιτη, καρφι στο pc δηλαδη Την οποια θα εχω για προπονιση και θα μπορω να πιραματιζομαι με ηχους χωρις να δωσω μια περιουσια Αλλωστε τα spec τους ειναι για μενα: 22 ταστα, απλο τρεμολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 θελω μια κιθαρα η οποια να μην χρειαζετε ενισχιτη, καρφι στο pc δηλαδη Όλες οι κιθάρες παίζουν καρφί στον υπολογιστή. Εγώ δεν χρησιμοποιώ ενισχυτή (δεν έχω). Παίζω πάντα καρφί στη κάρτα ήχου και πρίν αγοράσω την κάρτα ήχου, καρφί στο Mac μου. Με ένα τέτοιο http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2440 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 και οι τσεχες φτηνες ειναι αλλα κατα γενικη ομολογια 'λενε'... ;) οποτε περαν της τιμης τι λενε?? Tσεχες = ? ??? Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Tσεχες = ? ??? Κατι παλιοκιθαρα μωρε. Φημολογειται οτι τα φτιάχνουν ευρωπαίοι που τι ξερουν και αυτοι από όργανα; Τα 3 saddle bridges αυλακωμενα με χαρακια, τα body bindings ωχρα, τα inlays ιριδιζοντα, τα καπάκια spalted, τα μαονια φτηνα, το τυρι μουχλιασμενο, το χαβιάρι μαύρο και το κρασί παλιό... Αστο. Παρε Gibson. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση