mehiko Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Θαψτε ελευθερα! :P :P :P www.myspace.com/m0de0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Ωραιος. Μελετημενο μου ακουγεται... φαινεται οτι το κατεχεις το αθλημα. Καποιες τρεμολιες μονο ηταν ξεκουρδιστες. Σε καμια 20αρια χρονια μπορει και να με φτασεις! μουαχαχαχα (καλα λεμε) Για τους πορωμενους γραφεται Μejico, οχι mehiko, εκτος αν ειναι κατι αλλο. τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mehiko Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Σ' ευχαριστω που το ακουσες, φιλε! ;) Νομιζω πως αυριο σε φτανω. Εχω γενεθλια, κλεινω τα 33. ;D ;D :P :P Δεν ξερω σε ποιους πορωμενους απευθυνεσαι, αλλα το mehiko εχει να κανει με το πραγματικο μου ονομα. ;) Να σαι καλα man!!! ;) www.myspace.com/m0de0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 ωπ με εφτασες κιολας!! Χρονια Πολλα φιλε :) Νομιζα οτι ηταν το αλλο το μεχικο. Απλη συνωνυμια δηλαδης τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση