Προς το περιεχόμενο

Σας πειθουν οι μουσικες επιλογες του hollywood?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eνδιαφέρον, Εvilnye! Δεν το γνώριζα. Δυστυχώς ήταν μετά την εποχή του χρυσού lineup με D'Arcy και Chamberlin. O Chamberlin γύρισε, η D'Arcy αντικαταστάθηκε, και αν και δεν υπάρχει σχέση άμεση τα τραγούδια χάλασαν και ποτέ δεν έφτασαν το ύψος του Siamese Dream και του Mellon Collie... :(

Tώρα ας γυρίσει κάποιος άλλος πίσω στο τόπικ γιατί σήμερα δεν έχω χρόνο για κατεβατά!  ;D :P

agree, το Siamese Dream ακόμα το θεωρώ απίστευτη δισκάρα...

Ας μπω κ εγώ στο τόπικ γιατί έτσι όπως πάω θα αποκτήσω το ρεκόρ για τις περισσότερες οφτοπκ απαντήσεις...

Λοιπόν δε ξέρω εμένα μια χαρά με πείθουν οι μουσικές επιλογές του Hollywood κ κάθε Hollywood, εδώ δίχως ντροπή παραδέχομαι ότι μπορώ να δακρύσω με όλα τα κλασσικά strings σε οποιαδήποτε "συγκινητική στιγμή" και στις χειρότερες bmovie. Οκ ρεζίλι, αλλά είναι αλήθεια.

Αγαπημένο soundtrack...

Ίσως ενθουσιάζομαι περισσότερο με την ιδέα soundtrack τύπου compilation που έχει πλέον επικρατήσει, βλέπε Matrix, Batman and Robin, κ το άλλο το Batman Forever που είχε μέσα Kiss from a Rose από Seal, και Hold me Thrill me κτλ από U2. Κ γενικά όλα τα blockbusterάκια.

Τα soundtrack στις ταινίες Ταραντίνο (Kill bill, Pulp Fiction, Reservoir Dogs)

High Fidelity, Almost Famous, Amelie, κ όλα αυτα μόνο αν μείνω σε πιο καινούρια.

Αα κ τι είχε το soundtrack του LOTR μια χαρούλα ήταν.

Ένα άλλο που το χω αγάπη, το soundtrack στο Lion King. Κ κατευχαριστήθηκα οποιοδήποτε musical, από την Annie μέχρι κ Moulin Rouge (εξαιρείται το Sweeney Todd, πως κατάφερε Tim Burton κ μιούζικαλ με Τζόνι Ντεπ να ναι τόσο χάλια κ σαν μουσική κ σαν ταινία...)

Κ μιας κ λέω για Τζόνι Ντεπ, οι Πιρατές της Καραϊβικής λοιπόν είχαν πολύ καλό soundtrack...

Τέλος πάντων παρεκτράπηκα. Θα επανέλθω μόλις θυμηθώ κάτι κ χαρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου