greg-rat Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Προσφατα επεσε το ματι μου στην καινουργια σειρα της godin (redline series) η οποια μ'εχει εντυπωσιασει παρα πολυ...Συγκεκριμενα τα δυο παρακατω μοντελα...(αχ αν δεν ειχε fr η πρωτη) ;D http://www.thomann.de/gr/godin_redline_3_nat_flame_rf.htm http://www.thomann.de/gr/godin_redline_hb_rf_nat_flamed.htm Απο αποψη κατασκευης εχω ακουσει πολυ καλα λογια...Εμφανισιακα δεν εχω να προσθεσω κατι ;) Οσο για τις τιμες πιστευω οτι ειναι απολυτα λογικες... Παρακαλω τις γνωμες σας ;) Φιλικα Γρηγορης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Ωραίες είναι ;D Χώρα κατασκευής ξέρουμε; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg-rat Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Απο οσα γνωριζω ειναι made in canada ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Blame Canada λοιπόν :) Καλές περιπτώσεις, θα ήθελα να δοκιμάσω αυτή με τους EMG και το FR :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Παντως ακόμα δεν καταλαβαίνω τον λόγο που οι εταιρίες σε κιθάρες σαν αυτην βάζουνε 81-85.εγώ έχω 81tw-89(18v) και μπορώ να πω οτι σου δίνει μεγάλη ευελιξία η όλη φάση.ειδικά ο neck single και η μέση θέση με τους δυο single είναι πολύ χρήσιμες αν όχι απαραιτητες αν θες να παιξεις και κάποια άλλα πραματα.Πάντως και ομορφούλα είναι και κατασκευαστικά ακουω καλά λόγια για αυτην την εταιρία. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση