maidenas Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδιά,Μήπως ξέρετε κάνα site όπου μπορώ να ψάξω για πληροφορίες (έτος κατασκευής κτλ.) για Fender με βάση το σειριακό αριθμό; Συγκεκριμένα, πρόκειται για μπάσο Fender Precision made in Japan και το σειριακό νούμερο είναι Q027742. Από όσο ξέρω το μπάσο είναι τουλάχιστον 10-12 ετών (άρα είναι κάπου στις αρχές των 90's), αλλά το κυριότερο που θέλω να ψάξω είναι μήπως είναι Squier και όχι κανονικό Επίσης, ποια είναι η γενική άποψη για τα MIJ Fender της περιόδου ('90-'95)? Φτουράνε :lol: ή είναι μάπα? If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Από ότι βλέπω σε αυτό το site: http://www.fender.com/support/dating/japanese_dating.php το μπάσο σου πρέπει να είναι κατασκευασμένο τη χρονιά 93-94 :D Όσο για την ποιότητα των Γιαπωνέζικων δε ξέρω κάτι...Περίμενε να σου απαντήσει ο Superfunk αν και είναι μάλλον ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα σου πει ότι το μπάσο σου ...μαμάει :lol: Είναι ΛΑΤΡΗΣ της γιαπωνέζικης κουλτούρας :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Thanx, elavd! Περιμένω και τον Superfunk για την άποψή του (περίμενα να έχει ήδη απαντήσει...και "σίγουρα" ξέρω ήδη την απάντηση)... :lol: If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Σήμερα δε "φάνηκε" όλη μέρα... Που τριγυρνάει πάλι??? :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2005 Σήμερα δε "φάνηκε" όλη μέρα... Που τριγυρνάει πάλι??? :lol: Μπορεί τα ΚΑΠΗ να κάναν καμιά εκδρομή σε ιαματικά λουτρά! :twisted: :D Έτσι και με συναντήσει ποτέ ο superfunk' date='μάλλον θα θέλει να μου δώσει ένα γερό χέρι ξύλο...[/size'] one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση