IraklisZS Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 εγώ θα έλεγα αφού μαζεύεις ούτως η άλλως λεφτά για καλή κιθάρα (που υποθέτω θα έχει και καλούς μαγνήτες) καλύτερα να μην επενδύεις λεφτά σε μια τόσο φτηνη κιθάρα, όπως μαγνήτες, σπλιταρίσματα κλπ. εγώ θα έδινα 150 ευρώ και θα αγόραζα μια στρατ affinity που θα μου έμενε κιόλας, ώστε τα χριστούγεννα να πάρω μια καλή (υποθέτω απο την ιμπανεζ σου οτι θες διπηνιους) με διπήνιους μαγνήτες και να έχω κιθάρες διαφορετικής σχολής. πάντως ήμουν κάτοχος μιας ibanez RGT42 και της είχα αλλάξει μαγνήτες, είχα βάλει τον Tone Zone bridge και Air Norton neck ήταν καλός συνδυασμός αλλά πολύ "progressive" χρειά. η schecter classic που έχω τώρα φοράει duncan JB bridge και Jazz neck και μου φαίνεται πολύ πιο all-around συνδυασμός για πάρα πολλά είδη. a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hamerouxlas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 δοκιμασε και απο Seymour Duncan για επεισης all around παιξιμο '59 neck SSL-2 (Middle) ή SSL-1 (Middle) JB bridge http://www.myspace.com/sectorillusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kako Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις. Μαγνητες δεν σκοπευω να αλλαξω αμεσα, γιατι δεν εχω λεφτα τωρα που να τα προοριζω εκει.Απλα μαζευω ιδεες μεχρι να βρω τα λεφτα και να καταληξω καπου. Κιθαρα θα παρω γυρω στα χριστουγεννα που μαλλον θα παω Αμερικη. Για gibson LP με κοβω αν πετυχω καμια ευκαιρια. Απλα δεν θελω οταν παρω και την καινουρια να την παρατησω αυτη, οποτ θα ηθελα να της κανω μια αναβαθμιση. Μην την φαει και η σκονη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση