The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Σαν κάτοχος μιας τέτοιας TELE με Bigsby & Antiquity σας λέω ότι ο συνδιασμός είναι πολύ καλός, η συγκεκριμένη κιθάρα (αφού διόρθωσα μερικά προβληματάκια που είχε) είναι μιά από τις καλύτερες τις συλλογής μου..... Η strats βγήκαν για να ομορφύνει ο τόπος...... ;D :D Έλα τώρα... υπονοείς κάτι για την ομορφιά του... κούτσουρου? (=Τέλε) ;D ;D ;D Το πιο κλασσικό σχήμα κιθάρας στην Ιστορία? Θα είχε ενδιαφέρον να γράψεις τι επεμβάσεις έκανες στο Bigsby. Δεν μπαίνει μόνο σε Tele και θα ενδιέφερε και άλλους! Επίσης, έχεις δει το βιντεάκι του Erlewine για το setup? Περιλαμβάνει ένα "κεφάλαιο" για ρύθμιση του Bigsby (σε archtop σκάφος). Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 To Bigsby που φοράει η δική μου είναι ειδικά για TELE και περιλαμβάνει και την γέφυρα, στην συσκευασία είχε και οδηγίες αλλά και την ειδική κόκκινη κλωστή για το "κεντραρισμα". Είχα ένα πρόβλημα συντονισμού που έφταιγε ένα sandle και ένα ραγισμένο nut. Κατα τα λοιπά το intonation ήρθε άψογα. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Το Β16 δλδ? Δεν χρειαστηκε να κανεις και shimming? Με αφορμη αυτο το θεμα σκεφτομαι να χτυπησω μια Τσεχα Tele και να της προσθεσω ενα Bigsby! Το τρεμολο μαλλον θα ειναι πιο ακριβο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Ενα καταπληκτικο site για την περιπτωση ειναι το TeleTrems and Some Others! Απο εκει πηρα και την προηγουμενη φωτο. Εχει παρα πολυ υλικο, πληροφοριες και μην ξεχασετε να μπειτε στο Bigsby-Gallery! Μπορει να χαζευετε ωρες... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Πρόσφατα έπαιξα λίγο με μια Duesenberg εφοδιασμένη με την κόπια του Bigsby που βγάζει η εταιρεία. Δεν ξέρω τι βελτιώσεις έχουν κάνει, πάντως το συγκεκριμένο ήταν σκέτο βούτυρο και πολύ responsive. Ας μην θεωρούμε ότι καλά tremolo είναι μόνο αυτά που κάνουν ακραία dive bombs... σε πολλά είδη μουσικής κάτι ανάλογο είναι ό,τι πρέπει. PS: Μπράβο στον (συνφορουμίτη, παρεμπιπτόντως! ;)) για την επιλογή της παραπάνω κιθάρας. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Όχι, έτσι είναι.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Τωρα γιατι το εκανες αυτο?! :D ....και ο διακοπτης στη μεση! Ποια Tele ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Studio, αυτά τα σελάκια τι λένε από σταθερότητα? Δεν φαίνεται στην φωτό, έχουν σχισμή στη μέση για τη χορδή? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Τωρα γιατι το εκανες αυτο?! :D ....και ο διακοπτης στη μεση! Ποια Tele ειναι? Είναι φτιαχτή Partcaster λέμε... και φυσικά στην μέση ο διακόπτης ;) ;) ;) ;) ;) Studio, αυτά τα σελάκια τι λένε από σταθερότητα? Δεν φαίνεται στην φωτό, έχουν σχισμή στη μέση για τη χορδή? Τα σελάκια έχουν πολλές σχισμές και όχι μόνο μία..... Έχουν σταθερότητα, αρκεί να είναι σωστά στο ύψος που πρέπει. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2009 να ρωτισω κ γω κατι με τη σειρα μου μιας κ βρηκα την τρεμολοσυζητηση...εχω μια τζαγκουαρ..τζαπαν..παλια μπορω να πω...δεν εχω παιξει με αλλες τζαγκουαρ η τζαζμαστερ,μπορω να το πω κ αυτο...μπορει κανεις να μου πει γιατι το τρεμολο δεν στερεωνεται,εννοω δεν ειναι βιδωτο οπως στις στρατ π.χ και πηγαινει σα διαολεμενο πανω κατω ακουμπωντας το καλωδιο οταν ειναι μεσα στο βισμα της κιθαρας??παει κατι λαθος??ετσι πρεπει να ειναι γιατι ητανε αποψη τοτε στα 60's να βγαλουνε μια κιθαρα που να χει ενα τρεμολο αρμ ετσι περα δωθε περα δωθε??η υποδοχη για το τρεμολο δεν εχει βιδες παντως...το τρεμολο αρμ ουτε κ αυτο εχει βιδες... ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση