Nognir Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Carl Palmer ρεεεεεεε..... Και Neal Peart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 δυο για εμένα που δεν ξέρω πως λεγονται :( των ARK και των ELOY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sephiroth Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 @hampis Των Ark λέγεται John Macaluso. Εγώ να προσθέσω στους κορυφαίους και τον Sean Reinert (Cynic, Aghora, Death) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Kατα σειρά προτίμησης Neil Peart, Mike portnoy, Mark Zonder, Danny Carey, Gavin Harrison O Harrison είναι πολύ progressive για τα γουστα μου, ο Carey με ξενερώνει ώρες ώρες. Οι τρεις πρώτοι ανήκουν ανετα στους αγαπημένους drummer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 τον μεγαλυτερο απο ολους ξεχασατε... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Κανείς δεν ξεχνάει τον Cobham! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Furio Chirico (Arti & Mestieri) ;) (και Neil Peart βέβαια...) Μόνο που αυτός δεν έχει προσωπικό στύλ καθότι το δωματιό του είναι γεμάτο από αφισσες του Billy Cobham ( μιλάω γι' αυτόν των Arti.... InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 τον μεγαλυτερο απο ολους ξεχασατε... Α γειά σου, και όποιος διαφωνεί ας ακούσει και τους δίσκους των Brand X. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jim_arpeggiator Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Virgil Donati απο planet x........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Ο Andy Ward των Camel, όχι τόσο για την τεχνική του - που δεν ήταν στο επίπεδο άλλων progressive τεράτων όπως ο Bruford ή ο Peart - αλλά επειδή οι Camel είναι το αγαπημένο μου γκρουπ στο είδος, και ο Ward o ιδανικός ντράμερ γι' αυτούς. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση