dkall Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Ειναι ομορφη η &&$@@ , αν και εχω 3 με Ρ90 ,το σκεπτωμαι σοβαρα να την κτυπησω και εγω ....... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Ειναι ομορφη η &&$@@ , αν και εχω 3 με Ρ90 ,το σκεπτωμαι σοβαρα να την κτυπησω και εγω ....... Αντε, να στρώσουμε για δυό...... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Σόρι για την καθυστέρηση αλλά... μπίζνες! Έχω μια στρατοκάστερ. Θέλω κάτι με δυο διπλά για ροκοήχο τύπου acdc, zep, petergreen κλπ. Λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσεως, μετά τη ρευστοποίηση των μετοχών μου της τζένεραλ μότορς μου περισσεύουν τα τετρακόσια-άντε τετρακόσαπενήντα ευρά. δε θέλω τέλε (εκτός αν μου πείτε για τέλε με 2 διπλούς σε αυτά τα φράγκα!!! ;)), δε θέλω ιμπανέζ (ίσως την art300κάτι), δεν θέλω άκτιβ ιεμτζί γκάζια κλπ για μεταλλιές... Αυτά. RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2009 προσπαθώ να βρω κλιπάκια στο γιούτιούμπ αλλά λόγω ονόματος αναπόφευκτα βρίσκω έργα του ιωάννη σεβαστιανού παιγμένα σε κιθάρα ;D μήπως έχει κανείς σταθεί πιο τυχερός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Αντε, να στρώσουμε για δυό...... ;) Για τρεις, οπου να ναι θα την τσιμπησω και εγω, ας ειναι καλα τα χαρτζιλικια των γιαγιαδων :D. Εξοπλισμος ηχογραφησης δυστυχως δεν υπαρχει αλλα ενα ψευτοreview με πονηρες φωτο θα σας ανοιξει λιγο την ορεξη ;) προσπαθώ να βρω κλιπάκια στο γιούτιούμπ αλλά λόγω ονόματος αναπόφευκτα βρίσκω έργα του ιωάννη σεβαστιανού παιγμένα σε κιθάρα ;D Εχει στο site τους δυο link: [flash=200,200] [flash=200,200] Aπο εκει θα βρεις και αλλα στα σχετικα βιντεο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2009 Εγώ πήρα μια HARLEY ΒΕΝΤΟΝ με 120 Ευρώ και ρε φίλε είναι Mαμώ..! να άκου και ένα jam αν δεν με πιστεύεις: http://www.esnips.com/doc/70815c7d-c438-4b75-a770-2a19295c1c58/AMT---CALIFORNIA-SOUND Ωραίο παίξιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση