blue Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Αποφασισαμε να παιξουμε ενα αριστουργημα της κλασικής μουσικής σε στυλ gypsy. Οι κιθάρες ειναι μια Cort Earth 900 και μια Gitane DG250M.Η ηχογραφηση εγινε στο σπιτι μου, με 2 Behringer C-2 σε X-Y διαταξη,χωρίς καμμία επεξεργασία (απλα πάναρα τα 2 κανάλια τερμα αριστερά και δεξιά) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Μπράβο! τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Η εκτέλεση είναι καταπληκτική. Ωραίες και οι "γυφτιές" που βάλατε στο 0:43 και στο τέλος. :) Τώρα εκνευρίστηκα ιδιαίτερα με τον καραγκιόζη εξαιτίας του οποίου δεν μπόρεσα να το ακούσω από κοντά. >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Η εκτέλεση είναι καταπληκτική. Ωραίες και οι "γυφτιές" που βάλατε στο τέλος. :) Τώρα εκνευρίστηκα ιδιαίτερα με τον καραγκιόζη εξαιτίας του οποίου δεν μπόρεσα να το ακούσω από κοντά. >:( Ώπα; Και σε μας δε λέτε τίποτα, έτσι; ;D 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 ευχαριστώ κύριοι :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous7 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 δεν ειμαι ο καταλληλος να μιλησω απο μουσικης αποψης, αλλα το οριτζιναλ κομματι ειναι απο τα αγαπημενα μου και αυτη η εκτελεση εγραψε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 γιατι δεν εισαι κατάλληλος να μιλησεις απο μουσικής αποψης?? Ισα ισα που αν ειναι απο το αγαπημενα σου κομμάτια και σου αρεσε η διασκευή μας,ειναι πολυ τιμητικό για μας! Σ'ευχαριστουμε πολυ :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Υπέροχο, πραγματικά εξαιρετική διασκευή! Κι εμένα από τα all-time αγαπημένα μου κλασσικά κομμάτια (από τα "γνωστά" τουλάχιστον) και πραγματικά δεν έχασε καθόλου σε αυτή την εκτέλεση. Μπράβο boyz! ;) Ώπα; Και σε μας δε λέτε τίποτα, έτσι; ;D 8) Πέστα ρε μαμώτο, πέστα! ;D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous7 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 λαθος διατυπωση, εννοουσα ως προς την τεχνικη πλευρα της εκτελεσης καθως δεν ειμαι κιθαριστας. :) ελπιζω να ξανακανετε παρομοιο session! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 thumbs up! My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση