1vas2 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 καλησπερα ειμαι αρχαριος στο μπασσο... το εχω παρει εδω και 1 μηνα... αλλα δεν προλαβαινω ακομα να ασχοληθω πολυ(ερχεται ομως το καλοκαιρι !!! :P) θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις tabs για το ΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ του ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ...ε? :) θα του ειμαι υπορχεος οποιος βοηθησει... αν προσπαθησω να το tabαρω μονος μου εκτος οτι θα μου πιασει 2 μερες σιγουρα θα ειναι πολυ απλα και δεν θα ακουγονται και τοσο ωραια... ευχαριστω εκ τον πρωτερων ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις tabs για το ΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ του ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ...ε? :) θα του ειμαι υπορχεος οποιος βοηθησει... :D https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Να σου πω, επειδη δεν ξερω αν θα υπαρχουν πουθενα τα tabs...δε τα ζητας απο τον ίδιο? Μπορεις να επικοινωνησεις ευκολα μαζι του μεσω του site του ή του myspace του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1vas2 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 εψαξα... και δεν βρηκα τιποτα... θα προσπαθησω απο το site του να ρωτησω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasa Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 εψαξα... και δεν βρηκα τιποτα... θα προσπαθησω απο το site του να ρωτησω ευχαριστω μπορείς να δεις τα ακορντα και να "αυτοσχεδιάσεις" εν μέρη www.kithara.vu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 δεν πρειπει να υπαρχει..μονο στο kithara vu οπως΄λεει το παλικαρι.. Music its a way of life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NickNT Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Μπορείς να δεις τα ακκόρντα της κιθάρας, αλλά από΄κει και πέρα έχε υπόψη πως το κομμάτι έχει ορισμένες αναστροφές :P Εύκολο μεν, αλλά όχι ίσως ότι καλύτερο για κάποιον τελείως αρχάριο! Δοκίμασε να το βγάλεις μόνος σου πάντως, ειδάλλως υπομονή και εξάσκηση με κάτι πιο απλά ενορχηστρωμένο! bass @ vertigo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση