marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Απλά επιμένω (και ας μου απαντήσει κάποιος)...εάν μια Bach κάνει 150-200 ευρώ, τι τι κάνει καλύτερη από μια Harley Bendon του ιδίου κόστους? Εκτός του ότι τις ανακάλυψε ο Evris? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 H firebird με άγγιξε βαθιά, αν είχε και wraparound θα με άγγιζε ακόμα βαθύτερα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Απλά επιμένω (και ας μου απαντήσει κάποιος)...εάν μια Bach κάνει 150-200 ευρώ, τι τι κάνει καλύτερη από μια Harley Bendon του ιδίου κόστους? Εκτός του ότι τις ανακάλυψε ο Evris? 1.τις ανακαλυψε ο evris 2.εχουν πολλες επιλογες σε μοντελα 3.ο BACH ηταν καποιος... ο Harley Benton τι ηταν ? ;D ;D ;D ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Και τωρα πειτε μου, δεν ειναι ΠΟΛΥ μουρη? Κι απο κοντα ειναι ακομη καλυτερη απο οτι στο site. Χτες εκανε το πρωτο της crash test χωρις να της αλλαξω ΚΑΝ χορδες (εννοειται οτι απο τη μανα της φοραει τις χορδες που κατα συμπτωση προτιμω κι εγω). Αν εξαιρεσεις 2 θεσεις (νοτες) που τα ταστακια θελουν λιιιιγο τριψιμο κατα τα αλλα η κιθαρα παιζει ΟΝΕΙΡΟ. Ψιλο low output μαγνητες αλλα το sustain ειναι με τους ΤΟΝΟΥΣ. Και η κιθαρα "ακουει" ακομα και με high gain ηχους. Το volume πραγματικα "καθαριζει". Ακουγεται ακριβως οπως περιμενα (και θα ηθελα) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 σε κοροιδεψανε ;D εμενα δεν τριζει πουθενα ;D αντε μου εβαλες φωτιες ... να παρω καμια γωνιακη ... ;D καλοριζικη επιπλο :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Απλά επιμένω (και ας μου απαντήσει κάποιος)...εάν μια Bach κάνει 150-200 ευρώ, τι τι κάνει καλύτερη από μια Harley Bendon του ιδίου κόστους? Εκτός του ότι τις ανακάλυψε ο Evris? Αν δεν παρεις δεν θα μαθεις ;) Εχοντας μεγαλη προυπηρεσια στις κινεζες, κορεατικες, ινδονησιακες, τσεχικες... τυπου Cort, Samick, Epi, HB, J&D, Squier, Tanglewood κλπ .... τις τοποθετω στην κλαση Cort (ανωτατη κλαση ρετιρε ... με την HB κλαση τελευταια μισο μετρο μολις πανω απο το απολυτο μηδεν) απο θεμα απροβληματιστου παιξιματος και σχεση τιμης/αποδοσης, αλλα με σαφως σουπερ ξυλα και μουρη μακραν μπροστα. (Στο θεμα ξυλα μια Τσεχα βγαζει κοντρα πλακε για 10 laminated Gibsons. Στο θεμα μουρης δεν μπαινω στον κοπο να σχολιασω καν. Που αλλου να βρεις 2 piece μαονι + spalted καπακι + κρεμ λωριδα binding + αψογο λουστραρισμα σωματος σε αυτες τις κατηγοριες τιμων για να μπεις καν στον κοπο να συγκρινεις κλασμα εμφανισης προς τιμη ; ) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 playloud είσαι μεγάλος αλήτης. ΑΠΟΧΩΡΩ LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Μαγκες ΜΕΓΑΛΗ ταυλα το ργαλειο. Μιλαμε λεω στους εδω ΠΟΣΟ την πηρα και με κοιτανε καλα καλα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Που αλλου να βρεις 2 piece μαονι + spalted καπακι + κρεμ λωριδα binding + αψογο λουστραρισμα σωματος σε αυτες τις κατηγοριες τιμων για να μπεις καν στον κοπο να συγκρινεις κλασμα εμφανισης προς τιμη ; Στη Κίνα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Βλέπω ότι έχουμε μάχη Τσεχία vs Κίνα... προς το παρόν μάλλον η Bach είναι λίγο παραπάνω... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση