Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Θα παρακαλέσω τον Faltsoo να ανεβάσει μια φωτο από τη μαϊμού Gibson του...για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι τι εννοούμε Προσέχτε τι λέτε, υπάρχουν μαϊμούδες που λέγονται Gibson: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 απο αριστερα προς δεξια Γερμανια Πεκινο Ταιβαν ;) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Επειδή την είδα από κοντά...εάν δεν έγραφε Gibson και έγραφε Bach, κάποιοι θα έγραφαν σελίδες για τη νέα μάρκα που πατάει κάτω τις GibsonFender...η κιθάρα είναι κατασκευαστικά τέλεια και ατυχώς δεν μπόρεσα στη σύναξη να την ακούσω (...οι μικροί έκαναν πολύ φασαρία ;D ;D ;D και δεν μου πήγαινε καρδιά να τους σταματήσω) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Mεγειες! Στις φωτο φαινονται ωραιοτατες. Αν μεσα στο καλοκαιρι γυμνασω λιγο πλατη και ραχιαιους, θα τσιμπησω και εγω κατιτις :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Mεγειες! Στις φωτο φαινονται ωραιοτατες. Αν μεσα στο καλοκαιρι γυμνασω λιγο πλατη και ραχιαιους, θα τσιμπησω και εγω κατιτις :D Θα χρειαστείς και δύναμη στα μπράτσα, κάτσε να οργανώσω μερικές έκτακτες μπυροποσίες να γυμναστείς με τις κανάτες ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 εκτος απο τις ''Τσεχες'' που ειναι πολυ βαριες (εδω που τα λεμε ειναι και μεγαλυτερες σε ογκο) ολες οι αλλες σχιστοματες ειναι μια χαρα .ελαφροτατες. :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 οντως δεν ξερουν απο καρτες οι Τσεχοι , αλλα μεσω τραπεζης , αντι να παρεις ενα παγωτο παρφε με τρεις μπαλλες, παρε μια τελε...(αν εχουν) ;D Εγω παντως την Τσεχα μου την ειχα παρει με πιστωτικη .....δεν ξερω γιατι τωρα αλλαξαν .... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Επειδή ψάχνομαι και εγώ για να αγοράσω Bach τι παίζει? Επειδή με βάλατε σε σκέψεις και κυρίως ο Marathon.. Δηλαδή μπορέις να παραγγείλεις απο αυτην την sunsmile και να ζητήσεις να μη γράφει π.χ Sunsmile το headstock και να γράφει Gibson? τι παίζει με αυτό?? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Δηλαδή μπορέις να παραγγείλεις απο αυτην την sunsmile και να ζητήσεις να μη γράφει π.χ Sunsmile το headstock και να γράφει Gibson? τι παίζει με αυτό?? Noμίζω ότι ο Faltsoo έχει ήδη απαντήση σε αυτό...με την φώτο της fake Gibson του. Εάν δεν κάνω λάθος σου χτυπάνε μέχρι το serial number που θα τους πείς. Η Sunsmile είναι χοντρική, δεν κάνει μία αποστολή, εάν θέλεις ένα κοντεϊνερ ΟΚ. Κάνε ένα search, έχει συζητηθεί το θέμα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Οκ... Ευχαριστώ πολύ... Θα το ψάξω και θα δω τι και πως... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση